Meridyen Eğitim Kurumları

Sarıyer Başkan Akkoyun ile devam dedi

Sarıyer Başkan Akkoyun ile devam dedi

Sarıyer Spor Kulübü'nde seçim heyecanı sona erdi. Tek aday olan Saffet Akkoyun, 5. kez üst üste başkan seçildi.

Sarıyer'de 9. sezonunu geçirecek olan Akkoyun böylece Erdal Aksoy'un ardından kulüp tarihimizin en uzun süre görev yapan başkanı olacak.

Kongreye; Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, TFF Başkanvekili Ali Düşmez, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, çok sayıda muhtar, sivil toplum kuruluşu başkanı, Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, eski yöneticiler, kongre üyeleri, iş ve spor dünyasından önemli isimler katıldı.

Konuşmaların ardından geçmiş yönetim mali ve idari yönden ibra edildi. Yönetim yapılanmasında ciddi değişiklikler olmazken toplamda 6 yeni isim yönetim kuruluna katıldı. Yeni dönemde görev almayacağını açıklayan son yılların başarılı yöneticilerinden 2019-2020 sezonu genel kaptanı Ali Büyükasar’ın yeni dönemde olmaması dikkat çekerken; bu durum Sarıyer kamuoyu tarafından üzüntüyle karşılandı. Yeni yöneticilerden Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın’ın önerdiği Azade Zeynep Haksal ve Mert Baki dikkat çeken isimler oldu. 

Sarıyer'in yeni yönetiminde Saffet Akkoyun, Hakan Şengül, Ferhat Göçer, Azade Zeynep Haksal, Cengiz Tabak, Hüseyin Kızıltuğ, Mert Baki, Hayri ülgen, Atilla Günorta, Arif Odabaşı, Serkan Torun, Hulusi Derici, Ahmet Emre Yaldız, Cemal Kabil ve Zafer Öztürk yer aldı.

Bir daha hatırlatmakta fayda görüyoruz ki; Vizyonlu insanların ve bilhassa genç insanların yönetimlerde sayısı artmalı. Proje üreten, reklam getirebilen ve ekonomik gücü yüksek bir yönetim Sarıyeri başarıya ulaştırabilir. Simas Yayın Grubu olarak yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Pazar 14 ° / 11.8 °
Pazartesi 17.1 ° / 12.7 °
Salı 16.1 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun