Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Kürsüde depremi konuşurken deprem oldu

Kürsüde depremi konuşurken deprem oldu

Kürsüde depremi konuşurken deprem oldu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir toplantı esnasında Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kürsüde depremle ilgili konuşurken 3.6 şiddetinde deprem oldu. Salonda depremi hissedenler arasında kısa süreli panik yaşanırken, Bekir Aydın, "Depremi konuşurken deprem oldu. Allah ülkemizi felaketlerden korusun” diyerek konuşmasına devam etti.
Orhangazi’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katılımı ile Nadır Tesisleri’nde Orhangazili muhtarlar, STK temsilcileri ve hemşehri dernekleri ile gerçekleşen buluşmada kürsüde konuşma yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuşmasının bir bölümünde deprem gerçeği ve kentsel dönüşüm vurgusu yaptığı esnada Gemlik merkezli 3.6 büyüklüğünde deprem oldu. Salonda depremi hissedenler arasında kısa süreli panik yaşanırken, Bekir Aydın “Depremi konuşurken deprem oldu. Allah ülkemizi felaketlerden korusun” deyip konuşmasına devam etti.
Programda Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuşma yaptığı esnada ise Gemlik merkezli 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konuşmasında deprem gerçeği ve kentsel dönüşüm anlatıldığı esnada aynı anda saat 10.45’te Gemlik depremi yaşandı. Toplantı salonunda da hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Belediye başkanı Bekir Aydın, “Tam depremi konuşurken, deprem oldu. Allah ülkemizi tüm afetlerden korusun” diyerek konuşmasına devam etti.


Pazar 16.9 ° / 11.8 °
Pazartesi 19.9 ° / 12.6 °
Salı 17 ° / 12 °
  • BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun