Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

deprem bölgesi İskenderun havadan görüntülendi

deprem bölgesi İskenderun havadan görüntülendi

Deprem bölgelerinden İskenderun, ikinci gününde havadan böyle görüntülendi. Ekipler ellerinden gelen çalışmayı ortaya koyarken, vatandaşlar bir an önce bu bölgeye destek gelmesi gerektiğini söyledi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremin ardından Hatay merkez ve ilçelerinde de yaşanan büyük yıkım ikinci gününde havadan böyle görüntülendi. Birçok kişinin cansız bedenine ulaşılırken, ekipler ve vatandaşlar bir umut aramalarını devam ettiriyor.

Havadan görüntülenen İskenderun ilçesindeki yıkılan binalar, depremin ne kadar zarar verdiğini gözler önüne sererken, ailesi için Ankara'dan gelen bir vatandaş ise biran önce destek verilmesi gerektiğini söyledi. Birçok ilde yaşanan depremle birlikte ekiplerin yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar, “Biran önce ekiplerin Hatay'a da gelmesi gerekiyor. Ben bir yardımım olur diye buradayım” dedi.



Cumartesi 18.3 ° / 12.7 °
Pazar 16.9 ° / 11.8 °
Pazartesi 19.9 ° / 12.6 °
  • BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun