Meridyen Eğitim Kurumları

Arda Güler, en iyi genç oyuncu ödülüne aday gösterildi

Arda Güler, en iyi genç oyuncu ödülüne aday gösterildi

Arda Güler, en iyi genç oyuncu ödülüne aday gösterildi

Milli futbolcu Arda Güler, Ballon d’Or tarafından genç futbolculara verilen Kopa Trophy (en iyi genç oyuncu ödülü) adayları arasında yer aldı.
Futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden Ballon d’Or’da adaylar belli olmaya başladı. 28 Ekim Pazartesi günü Paris’te Theatre du Chatelet’te yapılacak önemli gecede "En iyi kadın futbolcu, En iyi erkek futbolcu, Kadınlarda en iyi kulüp, Erkeklerde en iyi kulüp, Kopa Trophy, Yachine Trophy, Yılın en iyi erkek teknik direktörü, Yılın en iyi kadın teknik direktörü" ödülleri sahiplerini bulacak.
Real Madrid forması giyen Arda Güler, 21 yaşın altındaki en iyi performans gösteren oyuncuya verilen Kopa Trophy’e aday gösterildi. Milli futbolcu ile birlikte bu ödüle aday gösterilen diğer isimler şöyle:
"Pau Cubarsi, Alejandro Garnacho, Arda Güler, Karim Konate, Kobbie Mainoo, Joao Neves, Savinho, Mathy Tel, Lamine Yamal, Warren Zaire-Emery."

Yachine Trophy (En iyi kaleci ödülü) adayları:
"Diogo Costa, Gianluigi Donnarumma, Gregor Kobel, Andrei Lounine, Mike Maignan, Giorgi Mamardachvili, Emiliano Martinez, Unai Simon, Yann Sommer, Ronwen Williams."

En iyi kulüp adayları:
"Borussia Dortmund (Almanya), Girona (İspanya), Bayer Leverkusen (Almanya), Real Madrid (İspanya), Manchester City (İngiltere)."

Yılın en iyi erkek teknik direktörü adayları:
"Xabi Alonso (Bayer Leverkusen), Carlo Ancelotti (Real Madrid), Luis de la Fuente (İspanya), Gian Piero Gasperini (Atalanta), Pep Guardiola (Manchester City), Lionel Scaloni (Arjantin)."



Perşembe 29.6 ° / 22.6 °
Cuma 28.9 ° / 22.1 °
Cumartesi 27.6 ° / 21.8 °
  • BIST 100

    9984,93%-0,37
  • DOLAR

    34,00% 0,09
  • EURO

    37,70% 0,41
  • GRAM ALTIN

    2727,76% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4477,44% 0,33
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun