Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

14 yaşındaki gencin 500 TL için öldürüldüğü oraya çıktı

14 yaşındaki gencin 500 TL için öldürüldüğü oraya çıktı

14 yaşındaki gencin 500 TL için öldürüldüğü oraya çıktı

Küçükçekmece de öldürülen 14 yaşındaki Salim Attal cinayetinin detaylara ortaya çıktı.
Küçükçekmece Söğütlü Çeşme Mahallesi Gülbahar Sokak’ta dün yabancı uyruklu 14 yaşındaki Salim Attal ve 17 yaşındaki Samet K. silahlı kavgada vurularak yaralanmış. Salim Attal olayda hayatını kaybetmiş, Samet K. ise yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. 14 yaşındaki gencin cinayetine ilişkin detaylar ortaya çıktı.

500 TL için öldürülmüş
Salim Attal’ın, Ali isimli arkadaşının 500 TL alacağı için; abisi Ahmet ve arkadaşı Samet K. beraber olayın yaşandığı yere gittiler. Ali Çolak alacağı olan 500 TL’sini saldırgandan istedi. Saldırgan para istenince kavga çıkartıp Ahmet Attal’a tokat attı. Daha sonra Salim Attal abime nasıl vurursun diye saldırgana vurdu. Öfkelenen saldırgan silahını çekip Samet K. ve Salim’i vurup olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Olay anını anlatan Hüseyin Gürbüz, “Alacak verecek meselesi yüzünden olduğunu söylüyorlar. Önceden para için kavga etmişler. Hala daha kanlar yerde duruyordu. Bizim çocuklar burada oynuyordu. Çocuklara da gelebilirdi” dedi.


Cumartesi 18.3 ° / 12.7 °
Pazar 16.9 ° / 11.8 °
Pazartesi 19.9 ° / 12.6 °
  • BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun