Meridyen Eğitim Kurumları

Yaz Spor Okulları öncesinde öğretmenlere eğitim

Yaz Spor Okulları öncesinde öğretmenlere eğitim

Sarıyer Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi ortaklığı ile 13. Yaz Spor Okulları öncesinde, öğretmenlere; “Fiziksel Okur Yazarlık, Temel Hareket ve Sporda Çocuk Koruma Programı” konularında bir eğitim verildi.

 Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Davut Başoğlu’nun verdiği eğitimin amacı ise yürütülen çalışmaların daha verimli hale getirilmesi.

Sarıyer Belediyesi, Sarıyer Kalkınma Eylem Planı (SKEP) çalıştaylarının ardından Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı eğitmenlere Nişantaşı Üniversitesi’nde eğitim verdi. Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Davut Başoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen eğitimin sonucunda antrenörlerin; bilgilerini tazelemeleri, yapılan işleri daha yukarı taşımaları ve öğrencileri olgunlaştırmaları amaçlanıyor. Fiziksel Okur Yazarlık, Temel Hareket ve Sporda Çocuk Koruma Programı başlıklarının konuşulduğu derste; istismarlardan ihmale tüm konular kanunsal boyutları ile ele alındı. Bunun yanı sıra öğrencilerin fiziksel durumlarını daha iyi anlayabilmeleri ve onları yönlendirebilmeleri için verilen bu eğitim ile yaş almış kişilerin doğru hareket edebilmeleri konuları da işlendi.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Pazartesi 17.8 ° / 9.5 °
Salı 19.2 ° / 10.4 °
Çarşamba 22.5 ° / 14.5 °
  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun