- İMSAK 05:40
- GÜNEŞ 07:04
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:20
- YATSI 20:40
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,20% 0,03
-
EURO
51,04% 0,06
-
GRAM ALTIN
6946,19% -2,33
-
Ç. ALTIN
11465,56% -1,02
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Tekirdağ Çorlu’da mahsur kalan yavru kedi için ağaca tırmanan genç, zor anlar geçirdiği ağaçta kediyi sağ salim kurtarmayı başardı.
Reşadiye Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan tarihi Süleymaniye Camii avlusundaki bir ağacın tepesinde kedi sesi duyan Berkan Sabuncu isimli genç, yardım için harekete geçti. Sabuncu, mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için ağaca tırmandı. Ağaç dalları arasında kalan kediyi kurtarmak isterken düşme tehlikesi de atlatan genç, yavru kediyi kucaklayarak ağaçtan atladı. Heyecan dolu anların yaşandığı ağaçta kurtarma anları bir vatandaş tarafından kayda alındı.
“Kedi beni ağaçta tırmaladı”
Kediyi ağaçtan kurtardığı için mutlu olduğunu ifade eden Berkan Sabuncu, “Baktım millet burada toplanmış. Halkın kahramanı Berkan Sabuncu kertenkele gibi hemen tırmandım ağaca ve kediye iki elimle sarıldım sonra aşağıya indirdim. Zavallı hayvanı sağ salim kurtardığım için çok sevindim” diye konuştu.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















