- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,80% -0,10
-
GRAM ALTIN
7213,44% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
SPOR
SPOR Haberleri
A Milli Takım’a karşı dün akşam 45 dakika sahada kalan Vida’nın maçın ardından çıkan Covid-19 testi pozitif olarak açıklandı. Yaşanan gelişme, Milli Takım’da Rusya ve Macaristan maçları öncesi panik oluşturdu.
Hazırlık maçında A Milli Takım ile dün akşam karşı karşıya gelen Hırvatistan’da sahaya kaptan olarak çıkan ve aynı zamanda Beşiktaş forması giyen Vida’nın test sonucu pozitif çıktı. Maçtan önce yapılan ve karşılaşmanın ardından açıklanan test sonucu, millilerde paniğe neden oldu. Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Vida, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun, Caner Erkin ve Teknik Direktör Şenol Güneş’le karşılaşma öncesinde temasta bulunup bir süre sohbet etmişti. 45 dakika oynayan tecrübeli futbolcu, ikinci yarıda kenara gelmişti.
Federasyon, sağlık kurulunu bekliyor
Yaşanan gelişme üzerine TFF, sağlık kurulun alacağı önlemleri bekliyor. Pandemi nedeniyle çok hassas davranan TFF, maçlara giderken oyuncuların yan yana oturmaması için 2 takım otobüsünü de yollayıp ekstra birçok önlem alırken, Vida’nın maç sonrası açıklanan testi şok etkisi oluşturdu. Rusya ve Macaristan maçları öncesinde federasyonun alacağı aksiyonlar bekleniyor.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















