Meridyen Eğitim Kurumları

Vali Soytürk Ergene’de incelemelerde bulundu

Vali Soytürk Ergene’de incelemelerde bulundu

Vali Soytürk Ergene’de incelemelerde bulundu

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Ergene ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Ergene Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.
Yapımı tamamlanan Ergene Gençlik Merkezi, Kapalı Kort ile yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu ve Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu gezen Vali Soytürk, yetkililerden bilgi aldı.
Yapımı tamamlanan Gençlik Merkezinin içerisinde 5 sınıf, 1 konferans salonu, 1 yönetici odası, 1 teknik oda bulunuyor. Merkezde konferans, sergiler, tiyatro, satranç, resim, akıl ve zeka oyunları, bilgisayar, İngilizce, ücretsiz kursalar ve gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyal kültürel gelişimleri desteklemek ve ilgi alanları istikametinde eğitimlerine katkı sağlanmasına yönelik faaliyetler gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Yapımı son aşamaya gelen 5 kulvarlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu içerisinde ise duş, soyunma, antrenör ve idari odalar yer alıyor. 4 soyunma odası, idari odalar ve 500 seyirci kapasiteli tribünü bulunan geniş bir kullanım alanına sahip Kapalı Spor Salonu’nda da yapım çalışmalarının son aşamaya geldiği kaydedildi.
Beton zemin üzerine aydınlatmalı olarak yapılan Kapalı Tenis Kortu da kullanıma hazır hale getirildi. Vali Recep Soytürk, Ergene Belediyesi’ne de iade-i ziyaret gerçekleştirdi.


Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun