Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14184,16%-0,79
  • DOLAR

    42,71% 0,05
  • EURO

    50,33% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5897,25% -0,19
  • Ç. ALTIN

    9493,51% -0,48
Meridyen Eğitim Kurumları
EKONOMİ

Hal Hakem Heyetleri'ne başvuruda parasal sınırlar güncellendi

GÜNDEM

Bursa’da “Spor Günü” coşkusu hız kesmeden devam ediyor

GÜNDEM

Kütahya Belediye Başkanı Kahveci’den yerel basın ziyareti

GÜNDEM

Denizli Büyükşehir, 41 sosyal projesiyle örnek oldu

Tarih: 09.02.2023 15:30 Güncelleme: 10.02.2023 01:03
Ünlü dizi oyuncuları Beyoğlu’ndaki deprem yardım çalışmalarına katıldı

Ünlü dizi oyuncuları Alp Navruz, Birand Tunca ve Emre Bey, Beyoğlu’ndaki deprem yardım faaliyetlerine katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ise çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Bu sabah itibarıyla bölgeye 44 tır sevk ettik. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi. 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Beyoğlu’ndaki yardım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi tarafından Hasköy’de oluşturulan yardım toplama alanı, ilk günden itibaren adeta bir seferberlik merkezi haline geldi. Buradaki çalışmalara bugün ünlü dizi oyuncuları Alp Navruz, Birand Tunca, Emre Bey, Uğur Keleş ile Yönetmen Yuşa Ebrar ve Menajer Uğur Keleş de katıldı. Oyuncular, paketlerin kolilenmesi, kolilerin tırlara taşınması gibi pek çok alanda destekte bulundu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da yardım toplama merkezine gelerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şu ana kadar 44 tırın deprem bölgesine sevk edildiğini söyleyen Yıldız, akşama kadar bu sayının 53’ü bulacağını ve yardımların felaketten etkilenen yerlere gönderilmeye devam edileceğini belirtti. 

“Bu sabah itibarıyla bölgeye 44 tır sevk ettik. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız” 
Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yıldız, “Depremin sabahından itibaren burayı, Hasköy’de oluşturduğumuz yardımları toplama merkezi olarak bütün Beyoğlu’na, komşularımıza duyurduk. O andan itibaren burası tam bir seferberlik halinde. Bu sabah itibarıyla bölgeye 44 tır sevk ettik. Şu anda 45’inci tırımız da yanaştı. İçerlerinde elektrik kesintisine binaen jeneratörler var. İlk etapta 44 jeneratör, daha sonra elimize ulaşan jeneratörleri de bölgeye sevk ettik. Isıtıcı, battaniye, kışlık mont, kıyafetler, bereler, eldivenler var. Şimdi hijyen setlerini gönderiyoruz. Çocuklar için biberonlar, bisküviler, sütler ve kadınlar için kadın sağlık setleri gönderiyoruz. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde Beyoğlu Belediyesi’nin seyyar mutfağını kuruyoruz. İnşallah, yarın sabah itibarıyla yemek dağıtmaya başlayacağız. Depremin akşamında bölgeye bir mobil mutfağımızı gönderdik. İslahiye, Gaziantep’te 3 gündür sıcak çorba dağıtımı devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi olarak yarın sabah oraya bir fırın kurmuş olacağız ve insanların günlük ekmek ihtiyacını karşılayacağız. Ben de birazdan bölgeye intikal edeceğim. Kahramanmaraş’a, Dulkadiroğlu ilçemize ulaşacağız inşallah. Şu anda üç belediye başkan yardımcım Kahramanmaraş bölgesinde. Altı müdürümüz orada, içlerinde arama kurtarma ekiplerinin de olduğu 100 kişilik bir ekibimiz de var. Bölgede lojistiği sağlayacaklar. Burası gibi bir üssü orada da kurmuş vaziyetteyiz. Daha sistematik bir şekilde, ne yaptığını bilen arkadaşları bölgeye gönderiyoruz. İnşallah milletimizin yaralarını yine milletimiz hep birlikte saracağız” dedi. 

“Orada 10 tane şehir yıkıldı, biz de burada yıkıldık” 
Öte yandan, birçok vatandaşın ve belediye personelinin merkezde yoğun bir şekilde çalıştığı görüldü. Çalışmalara destek vermeye geldiğini söyleyen Hasan Beşlioğlu isimli belediye personeli, “Çok üzgünüz, yüreğimiz yanıyor. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Burada inanılmaz bir organize var. Beyoğlu Belediyesi öncü oldu, biz de hep beraber geldik ve destek olmaya çalışıyoruz. Elimizden ne geliyorsa, varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Kalbimiz onlarla beraber. Ne var ne yok o tarafa gönderiyoruz. Oradaki insanlar rahat etsin diye uğraşıyoruz. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok üzgünüz. Orada 10 tane şehir yıkıldı, biz de burada yıkıldık. Onların acısını paylaşıyoruz. Ne yapabilirsek hep beraber yapacağız, hep beraber kalkacağız” diye konuştu. 
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti