Tarih: 12.10.2024 17:22

Ülke Politikaları Vakfı’ndan kahvaltılı tekne gezisi

Facebook Twitter Linked-in

Ülke Politikaları Vakfınca düzenlenen kahvaltılı gezi programında vakfın yeni çalışma dönemine ilişkin proğram vakfın başkanı Av. Doğan Subaşı tarafında konuklara açıklandı ve katılımcılara kısa kısa söz hakkı verildi. Vakfın Türk siyasetinde aktif bir rol üstlendiğini belirten Subaşı, bünyelerinden her dönemde Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri çıkartarak ülke yönetiminde söz sahibi olduklarını belirterek, çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüleceği mesajlarını verdi.

Sarıyer ve Beylikdüzü Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Kahvaltılı gezi programına Sarıyer Belediyesine ait Sevgi ve Barış Teknesi ev sahipliği yaparken ikramlar İBB Beltur’dan geldi.

Doğan Subaşı: “Güçlü Bir Devlet İçin Yeni İktidar Ne Yapmalı?”

Ülke Politikaları Vakfı Başkanı Avukat Doğan Subaşı, etkinlikte yaptığı konuşmada vakfın yeni dönem projelerine dair detaylı bilgiler verdi. Subaşı, Türkiye’nin geleceği için atılması gereken adımları şu başlıklar altında ele aldı:

Dayanışma ve Umut Mesajları

Toplantıda söz alan diğer katılımcılar da Türkiye'nin geleceği adına yapılması gereken reformlar ve toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesine dair görüşlerini paylaştılar. Türkiye'nin her zamankinden daha fazla dayanışmaya ve ortak akla ihtiyacı olduğu vurgulandı. Konuşmalarda, eğitimden ekonomiye, adaletten güvenlik politikalarına kadar pek çok konuda yenilikçi ve katılımcı çözümler üretilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

Basın ve Kamuoyu İçin Önemli Bir Mesaj

Toplantıda ayrıca, Ülke Politikaları Vakfı’nın, sadece bir düşünce kuruluşu olmanın ötesine geçerek, topluma ve ülkeye katkı sağlayacak projeler üretme sorumluluğunun bilincinde olduğuna dikkat çekildi. Başkan Doğan Subaşı, Türkiye'nin daha güçlü, demokratik ve huzurlu bir geleceğe ilerlemesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Vakıf Başkanı Doğan Subaşı’nın ev sahipliğinde düzenlenen  programa Ülke Politikaları Vakfı (UPV), yönetim kurulu üyeleri, mütevelli heyeti ve davetlilerin katılımıyla Kireçburnu’ndan hareket eden teknede düzenlenen kahvaltılı bir etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe CHP’nin geçmiş dönem milletvekilleri Gülizar Emecan, Süleyman Çelebi, Bihlun Tamaylıgil, İBB Meclis Başkan Vekili Nuri Aslan, Avcılar Eski Belediye Başkanı Turan Hançerli, Şişli Eski Belediye Başkanı Muammer Keskin, İYİ Parti Eski Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Sarıyer Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Coşkun, yerel basın temsilcileri  ve Simas Yayın Grubu Koordinatörü Celalettin Küçük katıldı. Gezi programı toplu çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...