Meridyen Eğitim Kurumları
13.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:48
  • GÜNEŞ 07:13
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:34
  • BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,13% 0,11
  • EURO

    50,80% -0,10
  • GRAM ALTIN

    7213,44% 0,11
  • Ç. ALTIN

    11762,72% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Toroslar'da İşgal Edilen Kamusal Alanlar Vatandaşlara Kazandırılıyor

YEREL YÖNETİMLER

Konyalı Bürokratlar Ankara'da Düzenlenen İftar Programında Bir Araya Geldi

YEREL YÖNETİMLER

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İstiklal Marşı'nın Kabulünü ve Mehmet Akif Ersoy'u Andı

YEREL YÖNETİMLER

Çanakkale'de Kadın Oyunları Festivali'nde "Üç Kız Kardeş" Yorumu Sahnelendi

Tarih: 12.10.2024 17:22 Güncelleme: 12.10.2024 21:45
Ülke Politikaları Vakfı’ndan kahvaltılı tekne gezisi

Ülke Politikaları Vakfınca düzenlenen kahvaltılı gezi programında vakfın yeni çalışma dönemine ilişkin proğram vakfın başkanı Av. Doğan Subaşı tarafında konuklara açıklandı ve katılımcılara kısa kısa söz hakkı verildi. Vakfın Türk siyasetinde aktif bir rol üstlendiğini belirten Subaşı, bünyelerinden her dönemde Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri çıkartarak ülke yönetiminde söz sahibi olduklarını belirterek, çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüleceği mesajlarını verdi.

Sarıyer ve Beylikdüzü Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Kahvaltılı gezi programına Sarıyer Belediyesine ait Sevgi ve Barış Teknesi ev sahipliği yaparken ikramlar İBB Beltur’dan geldi.

Doğan Subaşı: “Güçlü Bir Devlet İçin Yeni İktidar Ne Yapmalı?”

Ülke Politikaları Vakfı Başkanı Avukat Doğan Subaşı, etkinlikte yaptığı konuşmada vakfın yeni dönem projelerine dair detaylı bilgiler verdi. Subaşı, Türkiye’nin geleceği için atılması gereken adımları şu başlıklar altında ele aldı:

  • Demokrasi Yoluna Dönüş: Demokrasi ve hukukun üstünlüğünün yeniden tesisi için atılacak adımların önemi vurgulandı.
  • Anayasal Gelişmeler ve Kamu Yönetimi: Subaşı, anayasal reformlar ve kamu yönetiminin etkin hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti.
  • Merkezi İdarenin Yeniden Yapılanması: Merkezi yönetim ile yerel yönetim arasındaki dengelerin gözden geçirilmesi gerektiği ifade edildi.
  • Türkiye’nin Güvenlik Politikaları ve TSK: Güvenlik politikalarının yeni dönemde nasıl şekilleneceği, TSK'nın yeniden yapılandırılması gerektiği dile getirildi.
  • Yerel Yönetimlerin Yeniden Yapılanması: Yerel yönetimlerin daha güçlü ve etkin bir hale gelmesi gerektiği belirtildi.
  • Devlet Gelirleri ve Harcamalar: Kamu harcamalarının ve gelir kaynaklarının nasıl yönetileceği, şeffaflık ve hesap verebilirlik vurgulandı.
  • Eğitim: Eğitimin kalitesinin yükseltilmesi ve fırsat eşitliği için gerekli reformlar tartışıldı.
  • Adalet Örgütü: Adalet sisteminin daha hızlı, adil ve bağımsız çalışması için gereken değişikliklere değinildi.
  • Sığınmacı Sorunu: Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı sığınmacı sorununun çözümü için kapsamlı politikalar üretmenin önemi ifade edildi.

Dayanışma ve Umut Mesajları

Toplantıda söz alan diğer katılımcılar da Türkiye'nin geleceği adına yapılması gereken reformlar ve toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesine dair görüşlerini paylaştılar. Türkiye'nin her zamankinden daha fazla dayanışmaya ve ortak akla ihtiyacı olduğu vurgulandı. Konuşmalarda, eğitimden ekonomiye, adaletten güvenlik politikalarına kadar pek çok konuda yenilikçi ve katılımcı çözümler üretilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

Basın ve Kamuoyu İçin Önemli Bir Mesaj

Toplantıda ayrıca, Ülke Politikaları Vakfı’nın, sadece bir düşünce kuruluşu olmanın ötesine geçerek, topluma ve ülkeye katkı sağlayacak projeler üretme sorumluluğunun bilincinde olduğuna dikkat çekildi. Başkan Doğan Subaşı, Türkiye'nin daha güçlü, demokratik ve huzurlu bir geleceğe ilerlemesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Vakıf Başkanı Doğan Subaşı’nın ev sahipliğinde düzenlenen  programa Ülke Politikaları Vakfı (UPV), yönetim kurulu üyeleri, mütevelli heyeti ve davetlilerin katılımıyla Kireçburnu’ndan hareket eden teknede düzenlenen kahvaltılı bir etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe CHP’nin geçmiş dönem milletvekilleri Gülizar Emecan, Süleyman Çelebi, Bihlun Tamaylıgil, İBB Meclis Başkan Vekili Nuri Aslan, Avcılar Eski Belediye Başkanı Turan Hançerli, Şişli Eski Belediye Başkanı Muammer Keskin, İYİ Parti Eski Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Sarıyer Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Coşkun, yerel basın temsilcileri  ve Simas Yayın Grubu Koordinatörü Celalettin Küçük katıldı. Gezi programı toplu çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Haber Kaynak : Simashaber Merkezi
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti