Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Diyarbakır ulaşımına yapay zeka

GÜNDEM

Şehit ailesi çifte bayram sevinci yaşadı

GÜNDEM

Bakanlıktan 'sürdürülebilir' geri dönüşüm klibi

TEKNOLOJİ

Tatilde ihmal edilmemesi gereken 8 siber önlem

Türkkan’a bir tepki de Büyükakın’dan:
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın katıldığı televizyon programında, sosyal medya üzerinden vatandaşlara hakaret eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı eleştirdi. Büyükakın, "Sokakta çok rahat gezemediğini açıkçası ifade etmek istiyorum. Baktığınız zaman bundan belli zaman önce, bir kısmı orman arazileri üzerinde olan, bir kısmı hazine arazileri üzerine denk gelen yaptığı kaçak yapıları vardı. Bunların yıkımı konusu Kocaeli’de çok tartışıldı. Bunun haberini yapan bir muhabir oradaki elemanlar tarafından ciddi şekilde darp edildi. Bunların normal şartlarda bir insan için utanç verici şeyler olması lazım" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, konuk olduğu televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Büyükakın, son günlerde sosyal medya üzerinden vatandaşlara hakaret eden, daha önce de aynı konuyla gündeme gelen Lütfü Türkkan’ın neden İYİ Parti’de birinci sıradan aday gösterildiğine dair konuya da değindi. Büyükakın, "Yerel basından takip ettiğim bir haberde bahsediliyordu. Köylerden birine yaptığı bir ziyaret esnasında bir kahvehaneye kahve içmeye gitmiş. ‘Burada kahve yok’ demişler. ‘Çay ver’ demiş, ‘Çay yok’ demişler. Bu, halkımız tarafından ciddi manada tepkiyle karşılanıyor. Yerelde İYİ Parti tarafından çok olumsuz tepkiler var. Biliyorsunuz, İzmir milletvekilinin bir tartışması olmuştu. Ön seçim yapılmadan, birinci sıraya getirildi diye bir tartışma da yapıldı. Buradaki örgütleri rahatsız. Sokakta çok rahat gezemediğini açıkçası ifade etmek istiyorum. Baktığınız zaman bundan belli zaman önce, bir kısmı orman arazileri üzerinde olan, bir kısmı hazine arazileri üzerine denk gelen yaptığı kaçak yapıları vardı. Bunların yıkımı konusu Kocaeli’de çok tartışıldı. Ulusal basına yansıdı, çok tartışıldı. Bunun haberini yapan bir muhabir oradaki elemanlar tarafından ciddi şekilde darp edildi. Bunların normal şartlarda bir insan için utanç verici şeyler olması lazım. Büyük konuşmamak lazım ama sokağa çıkamaz insan" dedi.

"Dağdan emir alanlar gizlemiyor, ortaklığını ifade etmekten korkanlar etraftan dönmeye devam ediyor"
Millet ittifakı adaylarının HDP ortaklığının sahada sert tepkilerle karşılaşmalarına sebep olduğunu söyleyen Büyükakın, "Bunun tepkisinin olmaması; vatanını, milletini seven, bu yurdun insanı olan biri için imkansız. Akıl alır gibi değil. Daha enteresanı bence şu; bu adamlar bunu gizlemiyorlar. Yani, adam HDP’nin genel başkanı sıfatıyla çıkıp televizyonlarda, miting meydanlarında çok rahat bir şekilde ‘Öcalan’a özgürlük’ diyor. Adayları çıkıp, ‘Önce sandıkları kıracağız, sonra cezaevlerinin kapılarını kıracağız’ diyor. Söylüyorlar, gizlemiyorlar ki. Gizleyenler, öteki taraf. Dağdan emir alanlar gizlemiyor, bunlar apaçık söylüyorlar ama bunlarla ortaklığını ifade etmekten korkanlar etraftan dönmeye devam ediyorlar. Üç maymunu oynuyorlar. Bu çok samimiyetsiz bir tartışma. Kent kamuoyunda da biz bunu görüyoruz. Muhalefet adayları sahada gezerken, kırsal kesimde olsun kent merkezinde olsun bu tepkiyle çok sert bir şekilde karşılaşıyorlar. Bunun endişesi içerisine düştüler. CHP adaylarında da, İYİ Parti adaylarında da bu endişe var. Yani, millet ittifakının adaylarının sahadaki bütün programlarında var" diye konuştu.

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 27 20 2 5 42 65
3.Samsunspor 28 15 7 6 12 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Göztepe 27 10 9 8 10 38
7.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
8.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
9.Trabzonspor 27 9 9 9 12 36
10.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
11.Antalyaspor 28 10 12 6 -20 36
12.Konyaspor 28 9 12 7 -6 34
13.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
14.Alanyaspor 28 8 13 7 -10 31
15.Sivasspor 28 8 14 6 -8 30
16.Bodrum FK 28 8 14 6 -11 30
17.Kayserispor 27 7 11 9 -14 30
18.Hatayspor 27 4 16 7 -22 19
19.Adana Demirspor 27 2 21 4 -39
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti