Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16257,33%1,85
  • DOLAR

    43,39% 0,01
  • EURO

    51,87% -0,70
  • GRAM ALTIN

    7468,71% 3,39
  • Ç. ALTIN

    12150,23% 3,99
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Ordu'da içme suyunda rekor yatırım

EKONOMİ

Merkez Bankası: Sıkı para politikası dezenflasyonu destekleyecek

GÜNDEM

İletişim'den uyuşturucuyla mücadelede 'Kararlı Devlet, Güvenli Türkiye' paneli

GÜNDEM

Konya, denetimi dört koldan bırakmıyor!

Tarih: 13.06.2021 16:21 Güncelleme: 13.06.2021 16:21
Turkcell GranFondo İstanbul’da bisiklet şöleni
TURKSPORU’nun destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla İstanbul’da düzenlenen Turkcell GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışının startı Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan tarafından verildi. 15 ülkeden bin amatör bisikletçi, Boğaziçi’nin doğal güzellikleri arasında yarışma şansına sahip oldu.

Turkcell GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışında bisikletseverler eğitim için ‘pedalladı’. Salgın döneminde vefat eden sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik gerçekleştirilen kampanya sayesinde yarışmacılar ve yarışmacıları destekleyenler bağış için katkıda bulundu. Turkcell GranFondo İstanbul’da, toplanan teknolojik atıkların geri dönüşümünden elde edilen gelir de bu eğitim bursuna eklendi.

Yol bisiklet yarışı GranFondo İstanbul’da bisikletseverleri buluştururken, katılımcılar açısından salgın döneminde özlenen bir heyecana sahne oldu. Sosyal mesafe kurallarına uygun ve sağlık önemleri artırılmış olarak yapılan GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışı, TURKSPORU’nun destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla Beykoz’da gerçekleştirildi. Aynı zamanda bu yıl planlanan GranFondo Serisi’nin ilk yarışı olan İstanbul ayağına 15 ülkeden bin bisikletçi katıldı. Uzun parkur erkeklerde şampiyon Muhammed Erkan, ikinci Muhammed Yunus Demir ve üçüncü Serkan Balkan olurken uzun parkur kadınlarda ise Esra Kürkçü Akgönül birinci olurken Ayşegül Gökalp ikinci, Gamze Ceyhan da üçüncü oldu.

Kısa parkur erkeklerde birinciliği Furkan Abdullah Pamukçu aldı. İkinciliği Oğuzhan Taşkan, üçüncülüğü de Ersin Akgün’ün elde ettiği yarışta kadınlarda ise Beste Hepkaradeniz mutlu sona ulaştı. Kadınlarda podyumu tamamlayan diğer isimler ise Kübra Nur Pınarak ve Züleyhan Dikbaş oldu.

İlk olarak 82 km’lik uzun parkurun startını sabah 09:00’da Beykoz Belediyesi’nin önünden verirken, hem uzun hem de kısa parkur mücadelesi Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan tarafından başlatıldı. GranFondo İstanbul yol bisikleti yarışında katılımcılar, Boğaziçi’nin doğal güzellikleri arasında yarışma şansına sahip oldu. Beykoz Belediyesi önünden start alan yarışta katılımcılar, Yoros Kalesi, Yuşa Tepesi, Kaynarca ve Polonezköy’den geçerek, yine Beykoz Belediyesi’nin önünde yarışı bitirdi.

“Önceliğimiz toplumsal fayda sağlamak”
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, önceliklerinin yarış organizasyonu ile birlikte toplumsal fayda sağlamak olduğunu belirterek, “Dünyanın önemli metropollerinde düzenlenen GranFondo’yu dünyanın gözbebeği İstanbul’da Boğaz’ın eşsiz manzarasıyla birlikte ilk kez gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. 15 ülkeden gelen bisikletseverin GranFondo’da pedal çevirmesi, uluslararası anlamda Türk bisiklet tarihine geçerken yarışa apayrı bir anlam katan bir diğer konu ise eğitim bursu kampanyası oldu. Yarışmacılar ve sporseverler vefat eden sağlık çalışanlarının çocuklarına bağış için katkıda bulunurken, yarışta toplanan elektronik atıklar da ileriki günlerde geri dönüşüme kazandırılarak yine bu burslara eklenecek" dedi.

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına dikkat çekmek için yarışmacıların formalarına yapıştırmaları için özel çıkartmalar hazırladıklarını belirten Erkan, "Değişim için harekete geç’ mottosuyla, 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacına bu yarışta da destek verdik” diye konuştu.

Öte yandan GranFondo İstanbul, Turkcell’in sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik yaklaşımlarını da ortaya koyduğu bir etkinlik oldu. Yarışa katılan yerli ve yabancı bin amatör bisikletçi ile sporseverler, salgın döneminde vefat eden sağlık çalışanlarının çocukları için KAHEV iş birliğiyle düzenlenen eğitim bursuna katkı sağlamış oldu. Destekçiler, eğitim bursu katkısı ve duyuru amacıyla sosyal medya hesaplarından paylaştıkları sosyal medya kartlarını, turkcellgranfondoserisi.com adresindeki Sosyal Sorumluluk sekmesi üzerinden veya uygulama mağazalarından indirdikleri Turkcell GranFondo aplikasyonundaki Sosyal Sorumluluk bölümünden oluşturdular. Sporseverler, “Eğitim için pedallayanları ben de destekliyorum” kartları, yarışmacılar ise “Eğitim için pedallıyorum” yazılı sosyal medya kartlarıyla kampanyaya başkalarının destek olmasına da katkıda bulundu.

Ayrıca GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışında, sporseverlerin yarışma alanına getirdikleri elektronik atıklar da toplanarak TÜBİSAD iş birliğiyle geri dönüşüme kazandırıldı. Elde edilen gelir de şirketin devam eden #EğitimeDönüştür projesi kapsamında yine vefat eden sağlık çalışanlarının çocukları için bursa dönüştü.

Spor, sanat ve sürdürülebilirlik buluşması: Teknolojik atıklardan bisiklet
Son dönemde şirketin odaklandığı sürdürülebilirlik yaklaşımı çerçevesinde teknolojik atıklara dikkat çekmek amacıyla mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak’ın elektronik atıklardan tasarladığı bir bisiklet de etkinlik alanında sergilendi.

Bunun yanında etkinlik kapsamında, Birleşmiş Milletler’in daha iyi bir gelecek için herkesin yapabileceği bir şeyler olduğunu anlatan “Değişim için harekete geç” mottosu ile Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın vurgulandığı çıkartmalar, formalarına yapıştırmaları için yarışmacılara dağıtıldı.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 9 4 6 9 33
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.İKAS EYÜPSPOR 19 3 10 6 -14 15
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti