Meridyen Eğitim Kurumları
26.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:25
  • GÜNEŞ 06:51
  • ÖĞLE 13:15
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:49
  • BIST 100

    16106,96%-0,11
  • DOLAR

    44,37% 0,06
  • EURO

    51,40% 0,20
  • GRAM ALTIN

    6351,10% -1,13
  • Ç. ALTIN

    10945,35% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Mersin Şehir Tiyatrosu, 25. Sanat Sezonunda 27 Bin Seyirciye Ulaştı

YEREL YÖNETİMLER

Van Büyükşehir Belediyesi, Merkezde Asfalt ve Kırsalda Kar Mücadelesini Eş Zamanlı Yürütüyor

GÜNDEM

Kayseri Büyükşehir'den ulaşımda 'nezaket' hassasiyeti

YEREL YÖNETİMLER

Kayseri Pastırması, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili Aldı

SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 01.11.2021 15:56 Güncelleme: 01.11.2021 15:56
Türk Gençliği Bostancıda Buluştu.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk Gençlik Şöleni, pandemi kuralları göz önünde bulundurularak Bostancı Gösteri Merkezi'nde  gerçekleştirildi.Şölende Ali Kınık, Mustafa Yıldızdoğan, Kafkas gösteri ekibi ve mehter takımı sahne aldı.

Resim
  Kovid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen şölene ;Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP MYK-MDK üyeleri, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul İl Yöneticileri, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları ile Ülkü Ocakları İl Başkanları, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Akademisyenler, çeşitli STK’lar ve sanatçılar katıldı.

Resim

Şölende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Başbuğ Alparslan Türkeş ve ülkücü şehitler adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

Resim

Şölen'in açılış konuşmasını İstanbul Ülkü Ocakları başkanı Kazım Erdi Aktunç yaptı. Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım konuşmasına katılımcıları ve izleyicileri selamlayarak başladı.

“21. ASIR TÜRK ASRI OLACAK”

Genel Başkan Yıldırım şu ifadelere yer verdi;

Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in, "Büyük Türkiye" hayali ile yola çıktığı gençlik bugün buradadır! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin, "2023 Lider Ülke Türkiye" hedefini verdiği gençlik bugün bu salondadır!

Bugün Ülkücü Türk Gençliği bu hassasiyeti yaşamakta ve devleti, milleti için ölümü, şehitliği göze alabilecek değerler ışığında yetişmeye devam etmektedir.

Bileğimizi kimsenin bükmesine izin vermemeliyiz. Kürşad gibi gerektiği yerde Çin Sarayı'nı basacak, gerekli mücadeleyi verecek, ordular karşısında yenilmeyecek bir bileğe sahip olmalıyız.

Resim

Sorosçu Osman Kavala ile Selahattin Demirtaş'a sahip çıkan on büyük elçinin ülkelerine baktığımız zaman, Ülkü Ocakları'nı terörist ilan etmeye çalışan güruhla aynı olduğunu görmemek elde değil.

 Türkiye parmak sallanacak bir ülke değildir,Türkiye boyun eğecek bir ülke değildir, Türkiye diz çökecek bir ülke değildir! Biz var olduğumuz müddetçe bunu hayal bile edemeyeceksiniz!

Umutların azaldığı bir dönem de Liderimizin öncülüğünde, Türk milletini savunduk ve mücadelemize devam ettik. 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin 2023 Lider Ülke Türkiye hedeflerine, inandık ve iman ettik."Gelecek sizsiniz, siz geleceksiniz."sözünü hiçbir zaman hatırlarımızdan çıkarmadık.

Şehitlerimizin kanları ile vatan haline getirdikleri bu toprakları sonuna kadar savunmalıyız.

Resim

Bölücülük sevdalısı Serok Ahmet vardı, şimdi bir de Heval Meral çıktı.

Karşısında ki şahıs kürdistandan bahsediyor
İP Müdiresi ise; 'Ne kürdistanı ulan burası Türkiye Cumhuriyeti! diyemiyor. 

Sözde kürdistan hayali kuranlara yumruğumuzu öyle bir indirmeliyiz ki; bunu bir daha akıllarından bile geçirmemelidirler 

Heval Meral iyi bilsin ki; son Ülkücü ayakta kaldığı müddetçe, hayali kürdistan olanın sonu kabristan olur!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım konuşmalarını Türk dilinin konuşulduğu, Türk adının yaşatıldığı topraklardaki soydaşlarıma sesleniyorum; memleketin istiklal ve istikbal teminatı Türk gençliğine sesleniyorum; umutsuzluğa kapılmayın, durmayı bir an olsun düşünmeyin. Türk birliği için daha çok çalışacağız, esir düşmüş soydaşlarımızın hürriyeti için savaşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz, Turan’a giden yolda birlikte yürüyeceğiz. Ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi 21. asır, Türk asrı olacaktır” ifadeleriyle noktaladı.

Yıldırım’ın konuşmasının ardından Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç; Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a;  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de yer aldığı bir tablo hediye etti.

Resim

Haber Kaynak : Simashaber Merkezi
Anahtar Kelimeler: Gençliği Bostancıda Buluştu.
Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum

Mustafa gül
17.03.2026 17:18:01
Atılırda bu kadarda desteksiz atılmaz, koskoca genel başkan bunun danışmanları ne iş yapar hepsine yol verip adam gibi danışmanlarla çalışması lazım

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti