Meridyen Eğitim Kurumları

The Walking Dead: Daryl Dixon, 2’nci sezonuyla TV+’ta

The Walking Dead: Daryl Dixon,  2’nci sezonuyla TV+’ta

The Walking Dead: Daryl Dixon, 2’nci sezonuyla TV+’ta

The Walking Dead: Daryl Dixon’ın ikinci sezonu ‘Carol’ın Kitabı’ başlığıyla, 30 Eylül’de Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle Amerika Birleşik Devletleri ile eş zamanlı olarak TV+’ta yayınlayacak.
The Walking Dead: Daryl Dixon, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. İkinci sezon, Carol’un Kitabı başlığıyla heyecanı bir üst seviyeye taşırken, 30 Eylül’de Amerika Birleşik Devletleri ile eş zamanlı olarak Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle TV+’ta yayınlanacak. 6 bölümden oluşan sezonun her bir bölümü 60 dakikalık soluksuz bir macera sunacak.
Bu sezon, Daryl’in Fransa’da kalma kararı, onu geri dönülmez bir yola sokuyor. Özellikle ‘Nest’ adlı yerde, diğer karakterlerle yaşadığı gerilimler, izleyicileri büyülemeye aday. Daryl’in kararı sadece kendisini değil, hikâyeye yeniden dahil olan Carol’ı da etkiliyor. Carol, eski dostunu bulma misyonuyla tehlikelerle dolu bir serüvene atılıyor.
Ancak asıl büyük çatışma, Genet’in yükselen gücü ile baş gösteriyor. Fransa, Pouvoir ve Union of Hope adlı iki grup arasında adeta bir savaş meydanına dönüşüyor. Bu iki grubun ülkenin geleceği için verdikleri mücadele, dizinin temposunu artırırken izleyicilere yoğun aksiyon sahneleri vaat ediyor. Daryl ve Carol, hem düşmanlarıyla hem de içsel travmalarıyla yüzleşirken, derin karakter gelişimleri yaşanacak ve hangi yolu seçeceklerine karar vermek zorunda kalacaklar.
Dizinin oyuncu kadrosu ise güçlü isimlerle dikkat çekiyor. Başrolde Norman Reedus, Daryl Dixon karakterine hayat vermeye devam ediyor. Ona eşlik eden Melissa McBride, Carol Peletier karakteriyle hikâyeye bu sezonda yeniden dahil oluyor. Diğer önemli oyuncular arasında, Clémence Poésy (Isabelle karakteriyle), Adam Nagaitis (Genet hareketinin kilit ismi Quinn rolünde) ve Anne Charrier, Daryl’in Fransa’daki mücadelesine yön veren karakterlerden biri olarak yer alıyor.
Bu sezon, hikâyenin sınırlarını genişletirken Daryl ve Carol’ın duygusal derinliği ve geçmişleriyle yüzleşmeleri, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak. The Walking Dead: Daryl Dixon, yalnızca hayranlarını değil, dram ve aksiyon tutkunlarını da ekrana bağlayacak.


Cuma 26.8 ° / 19.4 °
Cumartesi 27.1 ° / 19.7 °
Pazar 26.3 ° / 20.3 °
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,17% 0,11
  • EURO

    38,16% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2933,79% 0,03
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun