Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
ASAYİŞ

D100 Karayolunda makas atarak trafik akışını tehlikeye düşüren şahıslar yakalandı

ASAYİŞ

İstanbul’da AVM’de yangın

ASAYİŞ

Çay ocağının camını kıran şahsı vurdu

ASAYİŞ

Çanakkale’de 20’si çocuk 42 kaçak göçmen yakalandı

Tekel bayi cinayetine ilişkin iddianame hazırlandı

Tekel bayi cinayetine ilişkin iddianame hazırlandı

Tekel bayi cinayetine ilişkin iddianame hazırlandı

Esenyurt’ta Temmuz ayında 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayii cinayetine ilişkin soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 4 şüphelinin 1 kez ağırlaştırılmış müebbet, 1 müebbet ve 31 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi. 
Esenyurt’ta Temmuz ayında Yunus Emre Erzan ve Batuhan Bayındır’ın hayatını kaybettiği tekel bayii cinayetine ilişkin soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 28 Temmuz günü gece saat 23.20 sıralarında Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Baray Tekel-Gold Park Şarküteri isimli iş yerinde meydana gelen olay anlatıldı. İddianamede, taraflar arasında meydana gelen tartışma ve silahla ateş edilmesi sonucu Yunus Emre Erzen’in 8 adet kurşunla yaralanarak hayatını kaybettiği, Batuhan Bayındır’ın ise 2 el ateş edilmesi sonucu yaralanarak öldüğü anlatıldı. İddianamede müşteki Yusuf Erzen ve şüpheli Murat Özer’in de çeşitli yerlerinden yaralandıkları belirtildi. 

İki aile arasında borç meselesinden dolayı husumet bulunduğu belirtildi 
Yapılan soruşturmada, maktul Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen’in şirketi ile şüpheliler Murat, Tarık ve Servet Özer’in şirketleri arasında borç meselesinden dolayı husumet bulunduğu belirtildi. 

Cinayetten önce yapılan hakaret içerikli sosyal medya paylaşımları dava dosyasına girdi 
Olay günü şüpheliler Murat ve Tarık Özer’in müşteki Cantürk Erzen aleyhine icra takibi başlatması üzerine, müşteki Cantürk Erzen’in şüpheliler Samet, Murat ve Tarık Özer’i muhatap alarak, yapmış oldukları icra takibi ödeme emrini de paylaşarak Whatsapp durum kısmından paylaşımlar yaptığı iddianamede belirtildi. Dosyaya giren o paylaşımlarda "Ben paranızı mı vermedim bana dava açıyorsunuz. Tefeciler onun bunun parasını yiyenler sizi zaten sonuz yok. Senden para almadım bak, sen onun ömrünü yedin, canına mı alacaksın. Samet senin çocuğunu Samet sen Allah’a nasıl hesap vereceksin. Çağır istediğin yerde buluşalım. Çocuğuma var ya bir şey olursa, bir gözyaşı dökerse. Nasıl nefes alıyor erkeğim diye geziyorsun bak” şeklinde hakaret ve tehdit içerikli ifadeler kullanıldığı belirtildi. 

Paylaşımın ardından tekel bayiye gittiler 
Whatsapp durum paylaşımı yapılması üzerine şüpheliler Murat ve Tarık Özer’in, Azat Özer’i de yanlarına alarak ve daha önce Mehmet Erzen tarafından silahla kasten yaralanan şüpheli Servet Özer’i de telefonla çağırarak araçla tekel bayine gittikleri iddianamede kaydedildi. Tekel bayisinde o esnada müşteki Cantürk Erzen’in oğlu maktul Yunus Emre Erzen ve akrabası Yusuf Erzen ile husumetle ilgisi olmayan arkadaşları Batuhan Bayındır’ın bulunduğu iddianamede belirtildi. 

“Maktulü omzundan tutarak ve sıkarak baskı altına aldı” 
Şüpheliler Murat, Tarık, ve Azat Özer’in tekel bayisine birlikte girdikleri, kısa bir süre sonra da şüpheli Servet Özer’in tekel bayisine girdiği iddianamede açıklandı. Murat Özer’in maktul Yunus Emre’den babasını çağırmasını istediği, maktulün babasını çağırmak istemediği ve niçin geldiklerini sorduğu da iddianamede belirtildi. Murat Özer’in konuşma esnasında maktul Yunus Emre Erzen’i omzundan tutmak ve sıkmak suretiyle baskı altına aldığı, maktul Yunus Emre’nin şüpheliden elini omzundan çekmesini istediği ve şüphelinin elini ittiği de iddianamede kaydedildi. 

İçki dolu rafa itti, başında cam şişe kırdı 
Murat Özer’in maktul Yunus Emre Erzen’i boğazından sıkarak arkasında bulunan içi dolu cam şişelerin bulunduğu rafa sertçe ittiği ve eline aldığı içi dolu bir cam şişeyle maktul Yunus Emre’nin başına sertçe vurduğu ve şişenin kırıldığı iddianamede kaydedildi. 

Maktul kasanın altındaki silahı alarak şüphelinin ayaklarına ateş etti 
Boğuşma esnasında şüpheli Murat’ın belinin arkasında silah olduğunun görüldüğü, bu esnada maktul Yunus Emre’nin kasanın altında bulunan silahı eline alarak şüpheli Murat Özer’in ayaklarına doğru tahmini 2 kez ateş ettiği iddianamede açıklandı. Şüpheli Murat’ın ilk müdahalesi ile şüpheli Tarık’ın maktul Batuhan Bayındır ve müşteki Yusuf Erzen’in üzerine yürüyerek onları baskı altına aldığı ve maktul Yunus Emre Erzen’e yardım etmelerini engellediği de iddianamede kaydedildi. 

Yerde yatan maktulün karnına ateş etti 
İddianamede şüpheli Murat Özer’in maktul Yunus Emre Erzen’in elinden silahı almaya çalıştığı, bu esnada şüpheli Azat Özer’in de kasanın üzerinde bulunan cep telefonunu eline alarak maktul Yunus Emre’nin başına sertçe defalarca vurduğu belirtildi. Servet, Azat ve Murat Özer’in maktul Yunus Emre Erzen’in başına birden fazla kez içi dolu cam şişelerle vurdukları ve maktulü zapt etmeye çalıştıkları iddianamede ifade edildi. Şüpheli Murat Özer’in ayağından silahla yaralanması ve şüpheli Azat Özer’in "Baba" diye seslenmesi üzerine Tarık Özer’in yere düşmüş olan maktul Yunus Emre Erzen’in karın bölgesine doğru tahmini 5 kez ateş ettiği, o esnada diğer şüpheliler Azat ve Murat’ın ise Yunus Emre’yi zapt ettiği iddianamede aktarıldı. 

Tekel bayide bulunan diğer kişilere de ateş ettiler 
İddianamede Servet ile Azat Özer’in maktul Batuhan Bayındır ve müşteki Yusuf Erzen’i zaptettikleri, şüpheli Tarık’ın ise bu defa maktul Batuhan ve müşteki Yusuf’a tahmini 4 kez ateş ettiği, sonra dönerek tekrar maktul Yunus Emre’ye ateş ettiği kaydedildi. Şüpheliler Murat, Tarık, Azat ve Servet Özer’in olay yerinden hızla ayrıldıkları, ayrıldıkları esnada havaya ateş ettiklerinin kamera görüntülerinden açık bir şekilde görüldüğü iddianamede açıklandı. 

Maktulün ailesi tazminatlarını aldıklarını söyleyerek şikayetten vazgeçti 
Olay sonrasında şüpheliler Murat, Tarık, Azat ve Servet Özer’in yaralı olan şüpheli Murat Özer’i tedavi ettirmek için hastaneye gittikleri, kolluk kuvvetleri gelmeden önce şüpheliler Tarık, Azat ve Servet Özer’in hastaneden kaçtıkları da iddianamede anlatıldı. Öte yandan maktul Batuhan Bayındır’ın annesi, babası ve kız kardeşinin maddi ve manevi tazminat haklarını aldıklarını beyan ederek şikayetlerinden vazgeçtikleri iddianamede açıklandı. 
İddianamede şüpheliler Tarık, Murat, Azat, ve Servet Özer’in ‘tasarlayarak kan gütme saikiyle kasten öldürme’, ‘kasten öldürme’, ‘tasarlayarak kan gütme saikiyle kasten öldürmeye teşebbüs’ ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından 1 kez ağırlaştırılmış müebbet, 1 kez müebbet, ve 16 yıl 6 aydan 31 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. 5 diğer şüphelinin ise değişen oranlarda hapisle cezalandırılması istendi. 
 



Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti