- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,24% -0,09
-
GRAM ALTIN
6645,89% 0,36
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Son 2 yıldır devam eden çalışmayla, mülkiyet ve tapu sorunlarının çözülmesi amaçlandı. Yaklaşık 15.000 hektarlık alandaki plan çalışmaları ise sürüyor. Çalışmalara İstanbullular da aktif olarak katılabiliyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kent genelindeki imar ve mülkiyet sorunlarını çözebilmek için “imar planlama” hamlesi başlattı. Son iki yıl içinde, İstanbul’un 21 ilçesinde 3 milyon nüfusu etkileyen alanda çalışmalar yürütüldü. Kadıköy ilçesinin 5 katı büyüklüğüne eş değer, toplam 13 bin hektarlık alandaki planlama çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 15.000 hektarlık alandaki çalışmalar ise devam ediyor. Böylece, İstanbul’un uzun yıllardır çözümsüz kalan mülkiyet ve tapu sorunları, tek tek çözülmeye başlandı.
İSTANBULLULAR DA SÖZ SAHİBİ
İBB tarafından yürütülen imar planı çalışmalarında, İstanbullular da söz sahibi olabiliyor. Adalar, Bakırköy, Avcılar -Yeşilkent, Beyoğlu, Şişli, Sarıyer ve Beylikdüzü başta olmak üzere tüm ilçelerdeki çalışmalarda, vatandaşlar da sürece dahil ediliyor. Planlama çalışmalarının yürütüldüğü ilçelerde anket, çalıştay, bilgilendirme, toplantıları ve atölye çalışmaları gibi etkinlikler düzenleniyor.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















