- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,04
-
EURO
51,23% -0,11
-
GRAM ALTIN
6720,72% 1,49
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
İstiklal Caddesi’nde yaşanan bombalı saldırı sonrası, İstanbul’da bulunan yüzlerce taksici konvoy oluşturarak Taksime geldi. İstiklal Caddesi’nde ‘Terörü Lanetliyoruz’ pankartı açarak yürüdü. Patlama sonrası kurulan özel platforma karanfil bıraktı.
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın düzenlediği ve İstanbul’da bulunan yüzlerce taksicinin katıldığı konvoy, ‘Terörü Lanetliyoruz’ pankartı önünde İstiklal Caddesi’ne yürüyüşle devam etti. Daha sonra patlama noktasında kurulan özel platform önüne gelen taksiciler karanfil bıraktı. Anma sırasında Kur’an-ı Kerim okutan taksiciler ölen vatandaşlarımız için dua etti.
Taksiciler adına bir konuşma yapan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu,
“İstiklal Caddesi’nde burada, teröristler tarafından hain bir saldırı oldu. Vefat eden kardeşlerimiz oldu. Vefat eden kardeşlerimize rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İstanbul taksicileri olarak, terörü lanetliyoruz. Cenab-ı Allah böyle bir terör saldırısını ülkemize, milletimize bir daha yaşatmasın. Memleketimize milletimize, devletimize, bütün vatandaşlarımıza güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik nasip eylesin. İstanbul Taksicileri olarak terörü lanetliyoruz” diye konuştu.
Basın açıklamasının ardından bir dakikalık saygı duruşu yapan taksiciler caddeden ayrıldı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















