Meridyen Eğitim Kurumları

Sultangazi’de silahlı saldırı kamerada: 1 ağır yaralı

Sultangazi’de silahlı saldırı kamerada: 1 ağır yaralı

Sultangazi’de silahlı saldırı kamerada: 1 ağır yaralı

İstanbul Sultangazi’de kaldırımda arkadaşı ile konuşurken silahlı saldırıya uğrayan adam ağır yaralandı. Alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı öğrenilen olayın şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Saldırı anı ise kameraya yansıdı.
Olay geçtiğimiz Çarşamba günü saat 21.30 sıralarında Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi olan Ş.A., ismi öğrenilemeyen bir kişi tarafından kaldırımda arkadaşı ile konuştuğu esnada silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken bacaklarına ve karnına 3 kurşun isabet eden Ş.A. ise ağır yaralı olarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Silahlı saldırgan hızla olay yerinden kaçarken emniyet güçleri ise şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Silahlı saldırı yaşanırken olay yerinde bulunan Erkan Lama, "Akşam arkadaşlarımız ile beraber burada oturuyorduk içerinin biraz kalabalık olması nedeniyle ses ve gürültü vardı. Önce 3 el ateş edildi sonra fark ettiğimizde arkadaşın vurulduğunu gördük. Polisi ve ambulansı aradık iki bacağından ve karnından kurşun girdiğini öğrendik son olarak bildiğimiz halen yoğun bakımdaymış" dedi.

Olay anı kamerada
Öte yandan yaşanan silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırıya uğrayan Ş.A.’nın kaldırımda arkadaşı ile konuşurken hızla gelen bir kişinin 3 el ateş ettiği ardından ise kaçarak uzaklaştığı görülüyor.



Perşembe 16.8 ° / 12.2 °
Cuma 17.7 ° / 12.2 °
Cumartesi 17 ° / 12.6 °
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun