Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5741,55% -0,07
  • Ç. ALTIN

    9281,35% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Sakarya'da Sürdürülebilir İklim Parkı, Şehrin Açık Hava Laboratuvarı Olacak

YEREL YÖNETİMLER

Ankara, UNESCO Öğrenen Şehirler Küresel Ağı'na Kabul Edildi

YEREL YÖNETİMLER

Mersin'de Giyim Üretim Kurslarına Yoğun Talep

YEREL YÖNETİMLER

SASKİ, İlkokul Öğrencilerine Suyun Arıtma Yolculuğunu Anlattı

Tarih: 02.03.2020 11:52 Güncelleme: 02.03.2020 11:52
STK’lardan Bahar Kalkanı harekatına destek
Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, İstanbul’da düzenlendikleri basın toplantısıyla Bahar Kalkanı harekatına destek verdi. STK’lar adına ortak açıklamayı okuyan Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Başkanı Hamza Akbulut, "Terörü kaynağında kurutmaya dönük bu mücadelenin aynı şekilde kararlılıkla devam ettirilmesi gerektiğini savunuyoruz" dedi.
Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla, Bahar Kalkanı harekatına destek verdi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında TGTV Başkanı Hamza Akbulut STK’lar adına ortak bildiriyi okudu.

"Bölgemizde barışın tesisini ön gören adımlarını sonuna kadar destekliyoruz"
Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada her zaman barışa hizmet eden bir ülke olduğunu vurgulayan Akbulut, "İstiklal savaşımızdan bugüne kadar bağımsızlığımız, güvenliğimiz ve refahımız için önemli safhalardan geçilmiştir. Aziz milletimizin ortaya koyduğu seferberlik ruhu, dünya için eşsiz bir örnek olmuştur. STK’lar olarak hayati bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde devletimizin ülke güvenliği ve menfaatleri esas alan, aynı zamanda bölgemizde barışın tesisini ön gören adımlarını sonuna kadar destekliyoruz. Ülkemizi tehdit eden tüm unsurlara karşı yürüttüğümüz mücadelenin geçmişte olduğu gibi bugün de devlet millet bütünleşmesi ile birlik beraberlik içinde başarıya ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Bu süreçte ülkemizin yüksek menfaatlerini, sınırlarımızı ve geleceğimizi korumak için azim ve kararlılıkla görevlerini ifa eden kahraman güvenlik güçlerimizle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
"Terörü kaynağında kurutmaya dönük bu mücadelenin aynı şekilde kararlılıkla devam ettirilmesi gerektiğini savunuyoruz"
İdlip’te yaşanan hain saldırıda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Akbulut, "Türkiye Suriye’de milli güvenliğimizi muhafaza etmenin yanında yeni bir göç dalgasının engellenmesi maksadıyla uluslararası hukuka uygun şekilde hareket etmektedir. Bugün 4 milyon kişiye ev sahipliği yapan ülkemizin sınırlarına 1.5 milyon Suriyelinin daha gelmiş olması yükü daha da ağırlaştırmaktadır. Devletimiz bir taraftan da Suriye kaynaklı terör tehdidini bertaraf etmek için Bahar Kalkanı operasyonuyla bölgedeki tehditlere karşı kararlı bir mücadele ortaya koymaktadır. Terörü kaynağında kurutmaya dönük bu mücadelenin aynı şekilde kararlılıkla devam ettirilmesi gerektiğini savunuyoruz. Biliyoruz ki Türkiye’nin Suriye’deki varlığını sorgulamak, sınır güvenliğimiz yok saymak anlamına gelmektedir. Çeşitli ülkelerin terörist gruplara yaklaşımları, bölgesel karışıklığı desteklemeleri, bu mücadeleyi çoğu zaman tek başımıza verdiğimizi göstermiştir. Ancak feraset sahibi milletimiz her zaman devletinin yanında olmuştur, olmaya devam edecektir. Biz de STK’lar olarak bu aziz milletin bir parçası olmakla iftihar ediyoruz. Bölgemizde yaşanan gelişmeler doğrultusunda ülkemizin huzur ve güvenliği için devletimiz aldığı her kararın arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm zorlukların üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır" şeklinde konuştu.
"Bu vatana her koşulda sahip çıkacağımızı bir kez daha dünyaya haykırıyoruz"
Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada barışın anahtarı olduğunu söyleyen Akbulut, "Yolumuza çıkarılan tüm engellere rağmen ulusal güvenliğimizin korunması, yeni insani krizlerin engellenmesi için çaba gösteren devletimizin, sayın Cumhurbaşkanımızı ve güvenlik güçlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ecdadımızın ve kahraman şehitlerimizin emaneti bu vatana her koşulda sahip çıkacağımızı bir kez daha dünyaya haykırıyoruz" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti