Meridyen Eğitim Kurumları

Soylu ve Coşkun Ayazağa'nın sevincine ortak oldu

Soylu ve Coşkun Ayazağa

Soylu ve Coşkun Ayazağa'nın sevincine ortak oldu

Cumhur ittifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde esnaf ve Ülkü Ocakları'nı ziyaret ettiler, Ayazağaspor'un galibiyet sevincine soyunma odasında ortak oldular.

Cumhur ittifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, MHP Sarıyer İlçe Başkan Vekili Serkan Büyük,  önce Ayazağaspor'un maçına gittiler, ardından, Ayazağa Mahallesi'nde esnaf ve Ülkü Ocakları'nı ziyaret ettiler.

Ayazağaspor, bugün kendi evinde konuk ettiği Çekmeköy'ü 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Maçın ardından futbolcular, maçı izlemeye gelen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ile birlikte galibiyet pozu verdi. 
Ziyaret kapsamında Coşkun, Soylu ve Kurşun, Ayazağa Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek gezerek hem sohbet ettiler hem de sorunlarını dinlediler. Özellikle Ayazağa'da başlatılan emsal teşkil edecek olan Kenstel dönüşümden duydukları memnuniyeti ifade eden Ayazağa Esnafı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, talep ve önerilerini paylaştılar.

Esnaf ziyaretinin ardından Ayazağa Ülkü Ocakları'nı ziyaret ederek ülkücülerle bir araya gelen Cumhur ittifakı mensupları, güncel gelişmeler ve Sarıyer'in geleceği hakkında sohbet ettiler.

Coşkun, ziyaretlerle ilgili açıklamasında "Ayazağalı komşularımızla ile bir araya gelerek hasbihal ettik, Sarıye'de yaşamanın ayrıcalıklı bir hal alabilmesi için yerel yönetimler tarafından iyileştirilmesi gereken yaşam kalitemizi arttırmaya yönelik projelerimizi anlattık, Ayazağalı kardeşlerimizin fikirlerini dinledik. Sarıyer'i hep birlikte kalkındıracağız" dedi.

Soylu ise, "Ayazağa'mızın esnafları ve ülkücü gençlerimizle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duydum. Sarıyer'e hizmet etmek için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Salı 18.1 ° / 10.5 °
Çarşamba 17.4 ° / 11.4 °
Perşembe 18.3 ° / 11.9 °
  • BIST 100

    10167,68%-0,50
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2427,93% -0,67
  • Ç. ALTIN

    3920,16% -0,59
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun