Meridyen Eğitim Kurumları

Sokak kısıtlamasında ilaç getiren Çayırbaşı Vefa Grubuna Teşekkür

Sokak kısıtlamasında ilaç getiren Çayırbaşı Vefa Grubuna Teşekkür

Genel Yayın Koordinatörümüz Celalettin Küçük daha önce defalarca haberini yaptığımız Vefa Sosyal Destek gruplarından torunu için yardım istedi.

Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Çayırbaşı Vefa Sosyal Destek Grubu bu kez Genel Yayın Koordinatörümüzün torunu Sahra Gökçe'nin mamasını yetiştirdi.

4 Günlük sokak kısıtlaması nedeniyle dedelerinde misafir olan Azra Umay ve Sahra Gökçe'nin maması bitince Genel Yayın Koordinatörümüz Mahalle Muhtarı ve Vefa Destek Koordinatörü Faruk Özdemir'i arayarak torunlarının mamasının bittiğini söyleyerek mama talebinde bulundu. Faruk Özdemir nöbetçi eczaneden mamayı alarak Azra Umay'a teslim etti.

Genel Yayın Koordinatörümüz Muhtar özdemir'e teşekkür ederken, yaptığı kısa açıklama ile bizzat çalışmalarına şahit olduğumuz ancak rutin görev olarak gördükleri için haberleştirilmesini istemeyen Muhtarlarımızın bu isteğini bu kez bu hizmetten bizzat faydalanan ben olduğum için Muhtarlarımızın arzu etmemesine rağmen konuyu haber olarak değerlendirme gereği duyduk. Mamaların yeteceği düşüncesindeydik ancak önümüzde iki gün daha olduğunu düşünerek Muhtarımızı aradım ve sağolsun 15 dakika sonra Mamayla birlikte geldi. İşimiz gereği Muhtarlarımızın, özellikle bu kısıtlama günlerinde vatandaşın başta ilaç olmak üzere acil ihtiyaçları için koşturduğunu biliyorum. Muhtarlarımız 65 ve üstü yaşlılarımızın banka işlemlerinden sağlık işlerine kadar bir çok sorununu bizzat gideriyor ancak bu tür faaliyetlerin haberleştirilmesini istemiyordu. Bu kez muhtarlarımızın affına sığınarak bu isteklerini yerine getirmiyorum. Başta Mahalle Muhtarımız Faruk Özdemir olmak üzere vatandaşın her türlü sorununda yanlarında olan Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.



Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Çayırbaşı Muhtarının Çalışmasından Memnunmusunuz?


Evet 617 Kişi
% 93,34
Hayır 44 Kişi
% 6,65
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun