Meridyen Eğitim Kurumları

Şişli Belediyesi’nin “Habitat Live” konserlerine yoğun ilgi

Şişli Belediyesi’nin “Habitat Live” konserlerine yoğun ilgi

Şişli Belediyesi’nin “Habitat Live” konserlerine yoğun ilgi

Şişli Belediyesi’nin dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren ’Habitat Live Müzik Festivali’, konserleriyle devam ediyor. Metal müzik grubu Pentagram’ın sahne aldığı festivale İstanbullular yoğun ilgi gösterirken önümüzdeki günlerde; Nazan Öncel, Bülent Ortaçgil ve Melis Sökmen gibi sanatçılar da konser verecek.
Şişli Belediyesi tarafından Şişli Habitat Parkı’nda, 28 günde 26 konserin gerçekleşeceği Habitat Live Müzik Festivali, İstanbulluların yoğun katılımıyla devam ediyor. 12 Ağustos’ta başlayan festival, birbirinden muhteşem sanatçıların konserleriyle 8 Eylül’e kadar sürecek. Emin Fındıkoğlu, Ezgi Aktan, Şenay Lambaoğlu, Elif Çağlar, Son Feci Bisiklet, Pentagram ve Dilan Balkay, Lara Di Lara konserleriyle devam eden festivalin bu akşamki konuğu ise Duman grubunun solisti Kaan Tangöze olacak.

Şişli’de Pentagram rüzgarı esti
Festivalde geçen hafta sonu, Pentagram sahne aldı. Yoğun ilgi gören konserde, yüzlerce İstanbullu ve Şişlili, unutulmaz bir gece yaşadı. Dün akşam ise Lara Di Lara, müzikseverlerle buluştu. Her akşam 21.00’de başlayacak festival boyunca müzikseverler; Nazan Öncel, Kaan Tangöze, Bülent Ortaçgil, İlhan Erşahin’s & Istanbul Sessions, Ayşe Tütüncü Kuartet, Şakalı Akustik; Harun Tekin & Koray Candemir, İmer Demirer Kuartet, Melis Sökmen, No Land, Cümbüş Cemaat, Peyk gibi yerli müziğin önde gelen isimlerin şarkılarına eşlik edecek.
Öte yandan müzikseverler, Claudia Madeira (POR), Koffie (HOL), Teshay Makeda (İNG), Sra. Tomasa (İSP) Daniel Tatita Marquez (URG) ve Enzo Avitabile (İTA) uluslararası isimleri de dinleme şansına sahip olacak.

Biletler yardım paketine dönüşüyor
Festival çerçevesinde düzenlenecek konserlerin bilet ücretleri ise dayanışma paketlerine dönüşüyor. Etkinliğe katılmak isteyen sanatseverler, Mobilet üzerinden karşılarına çıkan ’yenidoğan paketi’, ’sokak hayvanlarıyla dayanışma paketi’ ve ’gıda destek paketi’nden birini seçerek bilet satın alabilecek. Seçilen paketler; yeni doğum yapan ihtiyaç sahibi anneler ile yardıma ihtiyacı olan yurttaşlara gıda paketi ve sokak hayvanlarına mama desteğine dönüşecek.


Salı 31.4 ° / 22.8 °
Salı 31.4 ° / 22.8 °
Çarşamba 31.4 ° / 23.4 °
  • BIST 100

    10021,02%-0,33
  • DOLAR

    33,87% 0,38
  • EURO

    37,64% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2751,77% 1,30
  • Ç. ALTIN

    4453,68% 1,57
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun