- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Şirinevler’de ucuz baklava satan tatlıcıda bu bayram öncesi manzara değişmedi. Sabahın erken saatlerinden itibaren baklava almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Şirinevler’de piyasa fiyatının altında baklava satan dükkanda Kurban Bayramı öncesi yoğunluk görüntüsü değişmedi. Arefe günü de sabahın ilk saatleriyle birlikte sıraya giren vatandaşlar baklava alabilmek için metrelerce uzayan kuyruklar oluşturdu. Tatlıcıda cevizli baklavanın 45, fıstıklı baklavanın 63 liraya satıldığı öğrenildi. Uzun süre sırada bekleyen vatandaşlardan bazıları bulunduğu yerde otururken kimisi ayakta beklemeye devam etti.
“Ekonomilerine en uygun yer burası”
Sabah saatlerinde sıraya girdiğini ifade eden vatandaşlardan Mehmet Akın, “Hayat pahalılığında insanlar kaliteyi ucuza almak istiyor, bulabildikleri en ucuz ekonomisine en uygun yer burası olduğu için sanırım buradalar. Uzun kuyruk var, yapacak bir şey yok. Zamanım bugüne müsaitti bayramda taze olur diye düşündük” derken birçok vatandaş fiyatını uygun bulduğu için tatlıcıyı tercih ettiğini ifade etti.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















