Meridyen Eğitim Kurumları

Sibel Altınkaya, Yıldızlar Yatırım Holding desteğiyle Paris 2024 Olimpiyatları’nda

Sibel Altınkaya, Yıldızlar Yatırım Holding desteğiyle Paris 2024 Olimpiyatları’nda

Sibel Altınkaya, Yıldızlar Yatırım Holding desteğiyle Paris 2024 Olimpiyatları’nda

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Yıldızlar Yatırım Holding, Türk sporuna ve sporcusuna verdiği desteklere devam ediyor. 2021 yılından bu yana masa tenisi milli sporcusu Sibel Altınkaya’nın sponsoru olan holding, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda da sporcunun yanında olduğunu duyurdu.

Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden biri olan Yıldızlar Yatırım Holding, Türk sporunun gelişimine katkı sağlama hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda şirket, masa tenisi branşının desteklenmesi ve bu alanda farkındalık oluşturulması için 2021 yılından bu yana milli masa tenisi sporcumuz Sibel Altınkaya’ya sponsorluğunu sürdürüyor.

Türk sporunu desteklemekten gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, "Milli masa tenisi sporcumuz olan Sibel Altınkaya’ya olan desteğimiz bizim için çok değerli ve anlamlı. Holding olarak umut vadeden, geleceği parlak başarılı genç sporcularımıza sadece gönülden değil sponsor olarak da destek olmak istedik. Bu tarz birliktelikleri Türk sporunun ve özellikle masa tenisi gibi nispeten daha az destek gören bir branşın ilerlemesi adına çok önemli görüyorum. Bu konuda bir farkındalık kazandırabilmeyi umut ediyoruz. Yakın zamanda WTT Star Contender Lübliyana 2024’te aldığı galibiyetler ve topladığı puanlar sonucunda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılma başarısı gösteren milli masa tenisçimiz Sibel Altınkaya’yı yürekten tebrik ediyorum. Milli sporcumuz gösterdiği başarılı performansının yanı sıra azmiyle de hepimizin gurur kaynağı oldu. Ülkemizin bayrağını uluslararası arenada dalgalandıran sporcumuzun yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, kendisine olimpiyatlarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Perşembe 31.1 ° / 24.3 °
Cuma 29.3 ° / 24.6 °
Cumartesi 27.7 ° / 22.4 °
  • BIST 100

    10871,48%-1,09
  • DOLAR

    33,01% 0,64
  • EURO

    35,91% 0,96
  • GRAM ALTIN

    2503,26% -1,01
  • Ç. ALTIN

    4084,41% -1,29
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun