Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16961,36%1,57
  • DOLAR

    43,65% 0,03
  • EURO

    51,99% 0,32
  • GRAM ALTIN

    7104,34% -0,45
  • Ç. ALTIN

    11708,46% -0,32
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Kepezspor Teknik Heyet ve Futbolcularla Buluşma Gerçekleştirildi

YEREL YÖNETİMLER

Tunceli'de Kar Erimesi Sonrası Ana Yollarda Temizlik ve Yıkama Çalışması

YEREL YÖNETİMLER

Keçiören'de Denge ve Denetleme Oyunu ile Demokratik Kültür Eğitimi

YEREL YÖNETİMLER

Kepez Belediyesi, Havacılık Sektöründe Kariyer ve İstihdam Günleri Düzenliyor

Tarih: 04.07.2023 13:29 Güncelleme: 04.07.2023 13:29
Sevgilisinin ölümüne sebebiyet vermekten yargılanıyordu, beraat etti
Kocaeli’de 18 yaşındaki Sude Akarsu’nun, sevgilisinin evinde silahla başından vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davada karar çıktı. "Tek üzüntüm sevdiğim kadının ölmesidir" diyen sanığın, delil yetersizliğinden beraatine karar verildi.
Topçular Mahallesi Hilal Sokak’ta 5 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen olayda, Sude Akarsu (18) bir süredir beraber yaşadığı erkek arkadaşı Onur Ö.’nün (29) evinde silahla başından vurulmuş halde bulunmuş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Sude’nin ölümünün şüpheli bulunması üzerine gözaltına alınan Onur Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Davanın ilk duruşmasında ev hapsi şartıyla tahliye edilen Onur Ö.’nün başka suçtan tutukluluğu devam ediyor.

"Tek üzüntüm sevdiğim kadının ölmesidir"
Hakkında "Ölüme sebebiyet verme" suçundan dava açılan sanık Onur Ö.’nün Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Duruşma salonunda Sude Akarsu’nun aile avukatı Eray Akbal, sanık Onur Ö., avukatı Osman Anıl Acurman hazır bulunurken, sanık Onur Ö. ise SEGBİS ile katıldı. Suçlamaları kabul etmeyen Onur Ö., "Tek üzüntüm sevdiğim kadının ölmesidir. Haksız yere yargılanıyorum, beraatimi istiyorum" diye konuştu.

Beraat etti
Mahkeme heyeti, sanığın üzerine atılı ’kasten öldürme’ suçundan, ’Yeterli delil olmadığı, suçu işlediğinin sabit olmaması’ sebebiyle beraatine karar verdi. Sanık Onur Ö.’ye ’ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan ise bir yıl hapis cezası verildi.

"İstinaf yoluna başvuracağız"
Duruşma sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Sude Akarsu’nun aile avukatı Eray Akbal, "Bundan yaklaşık 2 yıl önce Sude Akarsu, Onur Ö.’nün yanında başında silahlı yaralamayla hastaneye kaldırıldı ve sonrasında yaşamını yitirdi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada sanık hakkında cebir hile ve tehditle intihara yönlendirdiği için kasten öldürme suçuyla cezalandırılması istendi. Yargılama kasten öldürme suçundan yürütüldü. Çeşitli aşamalarda tanıklar dinlendi. Bu tanıklar Sude’nin Onur tarafından verilen uyuşturucu maddeyi kullandığını ve darp edildiğini doğruladı. Sude tarafından olaydan 2 gün önce annesine gönderilen, ’Anne gel beni kurtar, yoksa bu beni dövmüş, öldürmüştür’ ses kaydını dosyaya sunduk. Yer alan raporda Sude’nin darp edildiği, vücudunun çeşitli yerlerinde ekimozların bulunduğu tespit edildi. Bütün bu öldürmeye ve yaralamaya sebebiyet vermeye teşkil eden silah, Onur’un silahı olduğu tespit edildi. Sonrasında savcılık mütalaasında suç tipini değiştirerek kasten öldürme suçundan değil, taksirle öldürme suçundan yani silahı ateşe hazır bir şekilde bulundurmadan dolayı yargılandı. Bugünkü duruşmada taksirle öldürme suçunun vasfının oluşmadığı düşünülerek mahkeme tarafından beraat kararı verildi. Bu artık bizim çok sık karşılaştığımız bir şey. Yargıtay’ın çeşitli kararlarında da eğer silahı ateşe hazır vaziyette bulunduruyorsanız taksirle öldürme suçunu işlemeye yönelik hareket etmiş sayılırsınız. Bir sonraki aşamada Onur’un taksirle öldürme suçundan yargılanmasını isteyeceğiz. İstinaf yoluna başvuracağız, Bölge Adliye Mahkemesine başvuracağız" ifadelerini kullandı.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti