Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

BAŞKANIMIZ, ESRA COŞKUN VE CÜNEYT ATA KARDEŞLERİMİZİN NİKÂH AKDİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

YEREL YÖNETİMLER

Hijyen ve güvenlik için havuz personeline eğitim

YEREL YÖNETİMLER

Uluslararası Salihli Şiir İkindileri Yeniden Hayat Buluyor

YEREL YÖNETİMLER

BAŞKANIMIZ, DOĞU TÜRKİSTAN'IN MİLLİ KAHRAMANI OSMAN BATUR’U ŞEHADETİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANDI

SARIYER

SARIYER Haberleri
Tarih: 09.07.2021 00:58
Sarıyer

Gençlik ve Spor Bakanlığının 'Yüzme bilmeyen kalmasın' projesi kapsamında Sarıyer'de hizmete giren çelik kontreksiyon üzerine inşaa edilen portatif yüzme havuzunda incelemede bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Türkiye'de yüzme bilmeyen çocuk kalmasın projesi kapsamında Gençlik Spor Bakanlığmızın öncülüğünde Sarıyer ilçe Spor Müdürlüğümüz bu çalışmaları yürütüyor, haftada beşyüz çocuğumuz yüzme öğreniyor ayda ikibin çocuığumuz inşallah yaz boyunca Eylül, Ekim ayı dahil olmak üzere Sarıyer'de yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak, biz bu vesile ili başta Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza şükranlarımızı ifade ediyoruz. Gençlik Spor Bakanlığımızın çalışma arkadaşlarına, Sarıyerimizde bu hizmeti yürüten personelimize, Sarıyer halkı adına şükranlarımızı ifade ediyoruz, hakikaten çok önemli spor, yüzme sporu, tabi Sarıyer boğazın incisi, Sarıyerde bir çoklarımız boğazda yüzme öğrendiler, ancak profesyonel anlamda yüzme şu anda bu imkanlar çocuklarımız profesyonel bir şekilde yüzme imkanına kavuştular, yüzme öğreniyorlar, aileler mutlu çocuklar mlutlu, bu vesile ile bizlerde mutluyuz, Sarıyerimizin bir çok noktasında inşallah görmüş olduğunuz şekilde yüzme havuzları inşaa ettirecez, hocalarımız riyasetinde çocuklarımız bu şekilde yüzme öğrenecekler, spor branşları içerisinde yüzme hakikaten çok önemli bir branş, sağlıklı bir nesil yetişmesi adına gençlerimizin spor yapması çok önemli, sağlıklı bir nesil inşaa edecek olursak, hastanelere ihtiyaç olmayacak, bu vesile ile, sağlıklı nesille birlikte yeniden bir Türkiyeyi inşaa edeceğiz, ben bir kez daha bizlere imkanı, bu fırsatı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Sarıyerliler adına bir Sarıyer vatandaşı olarak minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum, bu hizmeti yürüten hocalarımızda, çocuklarımız adına şükranlarımı ifade ediyorum, Sarıyerimiz hayırlı olsun  diyorum" açıklamasında bulundu.

HÜSEYİN COŞKUN: BELEDİYENİN NOKSANLARINI TAMAMLIYORUZ

Sarıyer Belediyesi Ak Parti Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, "Sarıyer'de yerel belediyenin bir noksanının merkezi hükümetimiz tarafından tamamlandığına şahit oluyoruz sarıyer belediyesi 12 yıldır bir tane tesis kazandıramadığı için, sadece çocuklarnımızın yüzme gereksinimi kiraladığımız bir tesiste çok amatör bir şekilde karşılanıyor sarıyerin bir  noksanıda ilçe başkanımızın çalışması sonucunda merkezi hükümetimizce Sarıyer Cumhurbaşkanımız tarafından tamamlanmıştır. Bir eksikliği daha böyle gidermeye çalışıyoruz" dedi.

CEBRAİL KARAKAŞ: YILIN ONİKİ AYI YÜZME ÖĞRETECEĞİZ

İlçe Spor Müdürü Cebrail Karakaş ise açıklamasında; "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, ilk açıklanan eylem planında Türkiyede yüzme bilmeyen kalmasın projesi gerçekleştirildi. Şu an bu proje Gençlik Spor Bakanlığımızın ilgilendiği en büyük proje, Türkiye istanbul genelinde bize tanınan kota 2021 yılı itibariyle beşyüz bin çocuğumuzun yüzme öğrenmesi pandemiye rağmen şu an geldiğimiz sayı ikiyüzbinin üzerinde inşallah yılbaşına kadar beşyüzbin sayısını bulacağız.  Günde altı seas beş tane antrenör ile haftalık beşyüz öğrenciyi ayda en az ikibin öğrencimizi yüzme havuzuyla buluşturacağız, iki ay devam edecek, eylül ve ekimde havuzumun üzerine kapatarak ısıtma sistemi kuracağız ve projeyi on iki ay boyunca devam ettireceğiz. Havuzlarımızdan ücretsiz olarak tüm Sarıyer'liler faydalanabilir, bunun için yapmaları gereken, ilçe spor müdürlüğümüz ve spor salonumuzdaki noktalarımızda kayıt formu oluştururarak sağlık problemi olmadığına dair beyan formunu doldururak bonesi ve diğer malzemelerini biz temin edeceğiz, sadece havlu ve şortlarıyla gelecekler ve bu hizmetten faydalanacaklar" dedi.

Havuzda yapılan incelemenin ardından çocuklarını bekleyen anneler ile sohbet eden Halil İbrahim Coşkun, Kapalı spor salonunda incelemede bulundu. Halil İbrahim Kurşun'a proğramı sırasında Sarıyer Belediyesi Gurup Başkan Vekili Hüseyin Coşgun, Ak Parti Spor Komisyonu Başkanı Abdulmutdalip Eski, İlçe yöneticisi Cengiz Tekin ve Sarıyer İlçe Spor Müdürü Cebrahim Karakaş eşlik etti.

Haber Kaynak : Simashaber Merkezi
Anahtar Kelimeler: Sarıyer' Yüzme Havuzu!
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti