Meridyen Eğitim Kurumları

Sarıyer umudu Çorum'da yitirdi

Sarıyer umudu Çorum

Sarıyer ligin son haftasında, Çorum fk karşısında 0-0 berabere kaldı. Erzincansporun deplasmanda Sancaktepeyi mağlup etmesinin ardından Sarıyer play-off oynama hakkını trajik şekilde kaybetti.

Karşılaşma boyunca Sarıyer gol için herşeyi denerken; devre arasında Çorum’a gönderilen eski kalecisi Erdi Yokuş’lunun üstün performansı karşısında gol yollarında çaresiz kaldı.

Sarıyer Ligin son 2 maçından 3 puan çıkarsaydı zaten yetecekti. 2 maçıda 0-0 tamamlayınca hayaller suya düştü. İşin gerçeği bu takımla play-off oynasakta başarı beklemek hayalcilik olurdu.

Sarıyer Spor Kulübü, bu yıl da hayal kırıklığı yarattı. Sezon başı yanlış kurulan yetersiz yönetim kurulu, içeriden sızdırılan bilgiler, yönetimdeki istifalar, sahipsiz kalan bir takım, herkesin suçu birbirine attığı bir ortamda bu netice doğal karşılanmalı. Özetle; Sarıyerin yönetim anlayışında keyfiyet içeren bir tarzın sonuclarını yaşamaya devam ediyoruz. Her yıl tekrar tekrar yapılan hataların sonuçlarını camia olarak ödüyoruz.

SOSYAL MEDYADA YÖNETİME TEPKİ BÜYÜYOR...

Facebook, twitter gibi bir çok sosyal mecrada Sarıyer taraftarları play-off’a kalınmamasına büyük tepki gösterirken; fatura yönetime kesildi. Taraftar yönetimi istifaya davet etti; köklü bir değişimin şart olduğu vurgusu yapıldı.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Cuma 17.7 ° / 12.2 °
Cumartesi 17 ° / 12.6 °
Pazar 17 ° / 11.3 °
  • BIST 100

    10225,15%0,16
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,86% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2375,65% -0,87
  • Ç. ALTIN

    3873,06% -0,12
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun