Meridyen Eğitim Kurumları

Sarıyer Belediyesine bir ödül daha

Sarıyer Belediyesine bir ödül daha

4. Edremit Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler ödül töreninde, Sarıyer Belediyesi’nin “Her Yer Engelsiz Sarıyer İçin” projesi Yerel Yönetimler ödülüne layık görüldü.

“Ölmez ağacın gölgesinde” sloganıyla bu yıl 4’üncüsü gerçekleşen Edremit Kitap Fuarı 17 Ağustos günü sona erdi. Fuar kapsamında İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Derneği’nin düzenlediği ödül töreninde İstanbul Sarıyer Belediyesi’nin “Her Yer Engelsiz Sarıyer İçin” projesi Yerel Yönetimler ödülüne layık görüldü. Ödülü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç adına Sarıyer Belediyesi Basın Müşaviri Cengiz Kahraman aldı.

Kahraman yaptığı konuşmada konuklara Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in selamlarını ileterek, yakın zamanda Sarıyer’de gerçekleşecek olan Edebiyat Günleri’ne davet etti.

Engelsiz Sarıyer

Engellilerin toplumdaki varlığını ve ihtiyaçlarını gözeterek, engelliliğini toplumsal bir olgu olarak kavrayıp, ilçemizde yaşayan tüm engellilerin yaşam kalitelerini yükseltmek ve her türlü hizmete erişebilmelerini, toplumsal yaşama tam katılmalarını sağlamak ve böyle bir perspektifte yürütülebilmesini koordine ederek engelsiz Sarıyer hedefine öncülük yapmak amacıyla yola çıkan proje ödüle layık görüldü.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Pazartesi 17.8 ° / 9.5 °
Salı 19.2 ° / 10.4 °
Çarşamba 22.5 ° / 14.5 °
  • BIST 100

    10279,98%0,03
  • DOLAR

    32,31% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2408,92% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun