Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Sancaktepe’de ikinci kez aracı kundaklanan şahıs konuştu: “Can güvenliğimiz yok”

Sancaktepe’de ikinci kez aracı kundaklanan şahıs konuştu: “Can güvenliğimiz yok”

Sancaktepe’de ikinci kez aracı kundaklanan şahıs konuştu: “Can güvenliğimiz yok”

Sancaktepe’de ikinci kez otomobili kundaklanan şahıs, “1 sene önce de aynı olay olmuştu, 4 sene ceza almıştı. Tedirgin oluyoruz, can güvenliğimiz yok. Evin önüne kadar gelip aracı bu halde getiren bir insan gelir evi de ateşe verir” dedi.

Olay, Sancaktepe Akpınar Mahallesinde geçtiğimiz gün gece saatlerinde meydana geldi. Park halindeki aracın yanına gelen bir şahıs, çevreyi kontrol ettikten sonra yakıt dökerek otomobili ateşe verdi. Araç alevlere teslim olurken şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, otomobilin kundaklandığını tespit ederek şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli K.B. aynı gün düzenlenen operasyonla Ümraniye’de yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden K.B., aracı kundaklanan T.B. ile aralarında eski bir alacak verecek meselesi yüzünden uzun süredir husumet bulunduğunu ve bu sebeple olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin serbest kaldığı öğrenildi.

“1 sene önce de arabamı kundaklamıştı”
Aracı kundaklanan Tarık Buzat, “Gece saat 02.00 sıralarında gürültüye uyandım. Aşağı indiğimde aracım yanıyordu. Kendim suyla söndürdüm, mahalleli de yardım etti. Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Bu şahıs 1 sene önce aynı olayı tekrar yapmıştı ve 4 sene ceza almıştı. Ben hakime, ‘İkinci arabamı yakmamasının garantisini kim verebilir bana?’ diye sordum. Onun babası benim biraderim olur, biz sineye çektik” dedi.

“Tedirginiz, can güvenliğimiz yok”
İkinci kez arabasının kundaklandığını anlatan Buzat, “Tedirgin oluyoruz, can güvenliğimiz yok. Ne yapayım şimdi, ben de gidip onun arabasını mı yakayım? Evin önüne kadar gelip aracı bu halde getiren bir insan gelir evi de ateşe verir. Araba tam evin önündeydi, müdahale etmesek ev tutuşacaktı. Benim can güvenliğim yok” diye konuştu.



Çarşamba 12.8 ° / 8.6 °
Perşembe 12.3 ° / 8.3 °
Cuma 13 ° / 8.3 °
  • BIST 100

    14184,16%-0,79
  • DOLAR

    42,71% 0,05
  • EURO

    50,33% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5897,25% -0,19
  • Ç. ALTIN

    9493,51% -0,48

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun