Meridyen Eğitim Kurumları
26.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:25
  • GÜNEŞ 06:51
  • ÖĞLE 13:15
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:49
  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,35% 0,04
  • EURO

    51,25% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6249,48% -2,71
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Adalet Bakanlığı, e-Avukat Uygulamasını Hizmete Alıyor

YEREL YÖNETİMLER

Adalet Bakanı Gürlek, KKTC İçişleri Bakanı Oğuz ile Görüştü

YEREL YÖNETİMLER

Adalet Bakanı Gürlek: 'Mevcut Anayasa Toplumun İhtiyaçlarını Karşılamıyor'

YEREL YÖNETİMLER

Adalet Bakanı Gürlek, 12. Yargı Paketi'nde Avukat Haklarını Güçlendireceklerini Açıkladı

Tarih: 02.12.2022 15:07 Güncelleme: 02.12.2022 17:15
Pendik’te Engelliler Günü’ne özel dostluk maçı: Hakim ve savcılar sahaya çıktı

Anadolu Adliyesi ve Pendik Belediyesi iş birliğinde Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile aralarında hakim, savcı ve başsavcı vekillerinin de bulunduğu Anadolu Adliyesi Futbol Takımı arasında dostluk maçı yapıldı. Maçı eski futbol hakemi Ahmet Çakar ile Cüneyt Çakır yönetirken, renkli anlara sahne olan maç havadan görüntülendi. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Pendik Belediye Başkanlığı iş birliğinde anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Anadolu Cumhuriyet Başsavcı vekilleri, hakimler ve savcılardan oluşan karma takım ile Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı arasında dostluk maçı yapıldı. Yenişehir Osmanlı Bulvarı Ampute Futbol Sahası’nda oynanan maçı eski futbol hakemi Ahmet Çakar ile Cüneyt Çakır yönetti. Dostluğun kazandığı maç, heyecanlı anlara ve renkli görüntülere sahne oldu. 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak adına kamuoyunun dikkatini çekmeye çalıştık. Geçen yıl başlatmış olduğumuz Pendik Belediyesi Ampute Takımıyla Anadolu Adliyesindeki yargı mensubu arkadaşlarımızın gösteri maçı olacak. Ampute takımımızın başarıları devam ediyor. Akşam engelli kardeşlerimize Metin Şentürk sanatçımızın bir konseri olacak. Bu şekilde onların bugünü dolu dolu kutlamasını sağlamaya çalışacağız” dedi. 

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, “Bugün çok güzel bir aktivite için bir aradayız. Amacımız beraber ne yapabiliriz, bunu göstermek istedik. Yeter ki biz kafamızdaki engelleri kaldıralım. Engelli diye bir şey yok salonda. Yeter ki bununla ilgili her türlü şartı donanımı hazırlayalım” ifadelerini kullandı. 

“Önemli olan beynimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldırmak” 
Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, “Çok anlamlı bir günün arefesinde bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Türk milletinin gururu olan Ampute Futbol Takımımız ile İstanbul Anadolu Adliyesi, Pendik Belediyesinin ortak organizasyonunda bir araya geldik. Ampute Milli Takımı bizim gururumuz. Türk milletinin kendine inandıktan ve güvendikten sonra neler yapacağını göstermiştir bizlere. Türklük şuuruyla hareket ettiğimiz zaman yüreğimizde o ruhu taşıdığımızda hiçbir engel tanımayacağımızı göstermiştir. Bizlere iyi bir örnek olmuştur. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Önemli olan beynimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldırmak” diye konuştu. 

“Onlar bizim şampiyonlarımız” 
Başsavcı Vekili Önder Yaman, “Geçen yıl da benzer bir faaliyetin içerisinde Anadolu Adliyesi olarak yer aldık. Bundan gerçekten çok keyif aldık. Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Pendik Ampute Takımıyla birazdan bir gösteri maçı yapacağız. Engelli kardeşlerimiz her alanda sanatta, sporda, eğitimde hiçbir engel tanımadıklarını zaten bize ispatlıyorlar. Onlar bizim şampiyonlarımız. Her birine sağlık, başarı diliyorum” şeklinde konuştu. 

Maçı yöneten FİFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır, etkinliğin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak için Pendik Belediyesi’nin düzenlediği anlamlı bir organizasyon olduğunu belirterek, “Biz de destek olmak için buradayız. Aslında sadece tek bir gün olarak bakmamak lazım. Hayatın her anında bunu hissetmek, yaşamak ve bunun bilincinde olmak gerekiyor” dedi. 

“Özel maçlarımızdan birini oynayacağız” 
Ampute futbol takımı oyuncularından Zülfücan Demirpınar ise, “Bizim için lig maçlarından ziyade daha özel maçlarımızdan birini oynayacağız birazdan. Hakemlerimiz birbirinden değerli. Sonuç belli değil. Organizasyon çok güzel, biz de Pendik Belediyesi Ampute Futbol Takımı olarak bu organizasyona katılım sağladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. 

 

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum

Mustafa gül
17.03.2026 17:18:01
Atılırda bu kadarda desteksiz atılmaz, koskoca genel başkan bunun danışmanları ne iş yapar hepsine yol verip adam gibi danışmanlarla çalışması lazım

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti