Meridyen Eğitim Kurumları

(ÖZEL) Son dakika... MEB'den flaş yüz yüze eğitim açıklaması

(ÖZEL) Son dakika... MEB

(ÖZEL) Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitimin başlayacağı tarihi açıkladı, kararı sıcağı sıcağına İstanbul KURSDER Başkanı Abdullah Alp, değerlendirdi

Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarında, özel okullardaki takviye kurslarında ve 12. sınıflara yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitimin 22 Ocak'tan itibaren başlatılacağı bildirildi.
Konu ile ilgili Meridyen Eğitim Kurumları kurucusu ve İstanbul Kurslar Derneği Başkanı Abdullah Alp simashaber.com'a degerlendirmelerde bulundu. Özellikle sınav hazırlık sürecindeki 8. ve 12. sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitimin önemini vurgulayan Alp sözlerini şöyle sürdürdü: KURSDER önderliğinde düzenlenen Twitter çalışmaları ve Ankara'da yapılan ziyaretler neticesinde kamuoyunda özellikle 8 ve 12.sınıflar için bir farkındalık oluştu. Sağlık tabiki hepimiz için vazgeçilmez bir öncelik. Bunu kimse inkar edemez fakat eğitimi de göz ardı edemeyiz. Bir nesil avuçlarımızın arasından kayıp giderken biz eğitimcilerin de bir şeyler yapması gerekiyordu. Covid-19 un en büyük zararı kaybolan bir nesil olmasın düşüncesi ile hareket ettik ve eğitim camiası olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimizin de heyecanla beklediği bu kararı bugün MEB bizlerle paylaştı. Özellikle yarıyıl tatilinde bu fırsat iyi değerlendirilmeli. Öğrenciler kurumlarda düzenlenecek hızlandırılmış programlara mutlaka katılmalı ve eksiklerini kapatmalı. Bizler Meridyen Eğitim Kurumları olarak yarıyıl tatili için öğrencilerimize dolu dolu bir program hazırladık. Öğrencilerimizin eksiklerini hızlı bir şekilde kapatmayı,  soru çözümleri ve deneme sınavları ile de performanslarını artırmayı hedefledik. Hiçbir şey için geç değil öğrencilerimiz ümitsizliğe kapılmasın şimdi yeniden başlamak için tam zamanı.


Haber Kaynak : Simashaber Özel

Pazartesi 17.1 ° / 12.7 °
Salı 16.1 ° / 13.7 °
Çarşamba 15.8 ° / 13.4 °
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun