Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

(Özel) Uludağ’ın eteklerinde leyleklerin dansı böyle görüntülendi

(Özel) Uludağ’ın eteklerinde leyleklerin dansı böyle görüntülendi

(Özel) Uludağ’ın eteklerinde leyleklerin dansı böyle görüntülendi

Uludağ’ın güney yamaçlarındaki Keles’e bağlı Gököz Göleti’nin bu defa konukları turistler değil, leylekler oldu. Binlerce leylek havada ve yerde güzel görüntüler oluşturdu.
Dünyanın birçok noktasından turist ağırlayan Gököz Göleti doğal güzelliği ile ziyaretçilerini büyülüyor. Marmara Bölgesi’nin en yüksek noktası olan Uludağ’ın güney yamacındaki Gököz Göleti yılın 365 günü dünyanın farklı noktalarından turistleri ağırlıyor. Kilometrelerce mesafeden Gököz’e gelenler kartpostallık manzaraya hayran kalıyor. Göletin hemen yanında bulunan Gököz Naturalpark’taki bungalov evlerde kalan turistler burada çeşitli aktivitelere katılma imkanı buluyor. Yaz aylarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesine rağmen buraya gelen turistler 1120 rakımda serinlerken, kışın kar altında da keyifli vakit geçiriyor.
Gököz Göleti’nin bu defa konukları ise yine binlerce kilometre uzaktan gelen leylekler oldu. Binlerce leylek Gököz çevresinde konakladı ve gökyüzünde görsel güzellik oluşturdu. Gököz’e gelen vatandaşlar ise bu güzel anları telefonları ile kaydetti.
Gököz’de işletmesi bulunan Arif Doğru, “Ülkemizin ve Bursa’mızın en güzel doğal güzelliklerinden olan Gököz Göleti, dünden beri binlerce leylek ağırlıyor. Burada birkaç gün mola veren leylekler bizim buradaki güzelliğimize renk kattı. Her yıl yaşanan bu olay bu yılda tekrar edildi ve bu güzelliğe tanıklık ettik” diye konuştu.


Pazar 12.5 ° / 8.4 °
Pazartesi 11.5 ° / 7.9 °
Salı 12.7 ° / 7.6 °
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun