- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
51,04% 0,09
-
GRAM ALTIN
7312,18% -0,32
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ücretsiz Wi-Fi’ya “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden erişmek mümkün. Kent genelinde toplam 9 bin 563 noktada hizmet veren İBB Wi-Fi, günde 5 milyon İstanbulluya ulaşıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ücretsiz internet hizmetini toplu ulaşım araçlarında da yaygınlaştırmak için proje başlattı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bu yıl 1.000 İETT otobüsünün internet altyapısı yenilendi. İstanbul’da internet hizmeti verilen otobüs sayısı metrobüs de dahil olmak üzere 3 bin 312’ye yükseldi. Böylelikle günde yaklaşık 15 bin İstanbullu, seyahat halindeyken ücretsiz internetten faydalanabiliyor.
TOPLU TAŞIMADA KESİNTİSİZ İNTERNET
İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Erol Özgüner, toplu taşıma araçlarında Wi-Fi kullanımının oldukça yüksek olduğuna dikkat çekerek “Bu çalışmayla birlikte otobüsle seyahat eden İstanbullulara çok daha hızlı bir Wi-Fi hizmetini sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.
İSTTELKOM AŞ Genel Müdürü Yücel Karadeniz ise; ‘’Yaptığımız altyapı güçlendirme çalışmaları ile vatandaşlarımız yolculuk esnasında kesintisiz internet kullanmaya keyifle devam edecek. İstanbullulara en iyi dijital deneyimi sunmak ve yaşam kalitesini artırmak istiyoruz.” dedi.
İSTANBUL SENİN’İ İNDİR ÜCRETSİZ Wi-Fi’DAN YARARLAN!
İBB tarafından 9 bin 563 noktada verilen İstanbul WiFi hizmeti, günde 5 milyon İstanbulluya ulaşıyor. İBB Wi-Fi hizmetine sadece “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden erişebilmek mümkün. Bu uygulama ile ilk 3 ay boyunca, vatandaşların dilediği gibi kullanabileceği 60 GB’lik bir kullanım hakkı da bulunuyor. Kullanıcılar kalan kota bilgilerini de anlık olarak buradan takip edebiliyor.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















