Meridyen Eğitim Kurumları

Osmancık'lılar Eyüpsultan'da Buluştu

Osmancık

Osmancık Dernekler Federasyonu ve Osmancık Belediyesinin tertiplediği Geleneksel Osmancık Pilav Günü Eyüpsultan'da gerçekleştirildi.

Osmancıklılar yağışlı havaya rağmen Eyüpsultan Meydanında kurulan etkinlik çadırına yoğun ilgi gösterdi. Osmancık Dernekler Federasyonu Başkanı Oğuzhan Er ve Osmancık İlçesi Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Şerif Yedek; İlk kez İstanbul'da düzenledikleri etkinlik ile Dünyaca meşhur Olan Osmancık 97 patentli pirinçlerini ve Osmancık'ın diğer yerel lezzetlerini İstanbul'lular ile buluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. Pilav dağıtımına başlandığında uzun kuyrukların oluştuğu etkinliğe Osdef ve Osder Dernek Başkanları evsahipliği yaparken, etkinliğe, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kağıthane Eski Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karadağ, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Detaylar video haberimizde.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Osmancık Dernekler Federasyonu ve Osmancık Belediyesinin tertiplediği Geleneksel Osmancık Pilav Günü Eyüpsultan'da gerçekleştirildi. Etkinliğe Osmancık Dernekler Federasyonu Başkanı Oğuzhan Er , Osmancık İlçesi Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Şerif Yedek, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kağıthane Eski Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karadağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Pazar 26.3 ° / 20.3 °
Pazartesi 15.9 ° / 15.3 °
Salı 16.9 ° / 14.2 °
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun