Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11189,50%1,65
  • DOLAR

    42,52% -0,05
  • EURO

    49,53% 0,02
  • GRAM ALTIN

    5729,95% -0,11
  • Ç. ALTIN

    9297,33% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

İç Anadolu’da sıcaklık düşüyor, Doğu’da kar yağışı görülecek

YEREL YÖNETİMLER

Mevlana'nın 752. Vuslat Yılı 'Huzur Vakti' Temasıyla Anılıyor

YEREL YÖNETİMLER

Konya, Şeb-i Arus Haftası'nda Özel Işıklandırmalarla Donatıldı

YEREL YÖNETİMLER

Altınordu'da Düzenlenen FC26 E-Spor Turnuvası Heyecanla Tamamlandı

Tarih: 04.08.2024 00:12 Güncelleme: 04.08.2024 10:37
Okan Buruk:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş mağlubiyetindeki sorumluluğun kendisinde olduğunu belirterek, "Oyuncularıma güveniyorum, her zaman arkalarındayım. Taraftarımız bize güvensin. Onlardan özür diliyoruz" dedi. 
Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Beşiktaş’a 5-0 yenildi. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bugün geçen senenin şampiyonu olarak sahaya çıktık. İyi bir takımla oynayacağımızı biliyorduk ama kazanmak için sahaya çıktık. Çok erken bireysel hatadan gol yedik. Golü bulup beraberliği yakalayacak pozisyonlar vardı. Beraberliği yakalasak oyun bizim için daha iyi gidebilirdik. İkinci yarı değişiklik yaptık, hücumda iki forvete döndük. Savunma hatasından golü yedik. Bugünkü en büyük sıkıntılarımızdan biri takiplerdi. Bireysel hata olur, bizim istediğimiz oyunun dışında çıktığınız zaman bu Galatasaray takımının oyunu değil. 2-0 sonrası biraz da düştüğümüzü düşünüyorum. 2-0’dan sonra hamleler yaptık. Burada daha çok üretebilirdik. Genel olarak bu maç öncesinde iki takımın da yüzde 100 hazır olmadığını söylemiştim. Beşiktaş ikinci yarıda bize göre daha istekliydi. Gedson’un oyun içerisindeki temposu etkili oldu. Bu maça hazırlayan ve 11 çıkaran, değişiklikleri yapan benim. Bu mağlubiyette birinci sorumluk benim. Oyuncularımla da içeride konuştum. Galatasaray formasıyla böyle mağlubiyet alıyorsanız öncelikle utanmamız gerekiyor. Başımızı kaldırıp bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor. İki senenin şampiyonu olarak bu seneye iyi başlamadık. Kazanarak lige başlamamız gerekiyor. Ligin şampiyonluktaki en büyük adayı biziz. Hazır olan oyuncularımız ve gelen oyuncularla birlikte önümüzdeki hafta bu akşamki yenilgiyi unutturup galibiyet serisini yapan Galatasaray inşallah önümüzdeki hafta olacak. Bu benim sorumluluğumda. Oyuncularıma güveniyorum, her zaman arkalarındayım. Taraftarımız bize güvensin. Onlardan özür diliyoruz Beşiktaş’ı tebrik ediyorum, hak ettikleri galibiyeti aldılar. Ödül töreninde sahaya çıktık, onları alkışladık. Onlar bizi alkışladı, biz onları alkışladık. Türk futbolunda aradığımız iklimi tekrar bir arada görme açısından da önemliydi. Kaybedebiliriz ama kazananı da alkışlamak gerekiyor" şeklinde konuştu. 

"2 sene şampiyon olduk, inşallah bu sene de 3. kez de şampiyon olacağız" 
İki sene üst üste şampiyon olduktan sonra futbolcularda doymuşluk olup, olmadığının sorulması üzerine Buruk, "Doymuşluk diyemem ama 4 haftadır antrenman yapıyoruz. Milli oyuncuları geç katıldı, transferler geliyor. Geçen seneki aynı motivasyonu bu kadar çabuk zamanda yakalamak kolay değil. Şanssız da bir gece yaşadık. Bireysel hatalar oldu. Böyle maçları bir daha yaşamayacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum. 2 sene şampiyon olduk, inşallah bu sene de 3. kez de şampiyon olacağız" diye cevap verdi. 

"Bizim için ders olduğu kesin" 
Bu skorlun kendileri için ders olduğunu ifade eden sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Bu anlamda bizim için ders olduğu kesin. Bunun erken olması daha sevindirici. Negatif olarak değil de pozitif olarak ders almamız gerekiyor. Amacımızı oyuncularımı pozitif şekilde sahamızda oynayacağımız maçta ortaya koymak. Final kaybetmek çok yaşamadığımız bir şey. O anlamda da üzgünüz. Tam olarak istediğimizi ortaya koyamadık" açıklamasında bulundu. 

"Bu statta futbol oynanmasına karşıyım" 
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nu sevmediğini ifade eden Okan Buruk, "Bu stadı sevmiyorum. Bu statta futbol oynanmasına karşıyım. Atletizm alanında kullanılması gerekiyor. Futbol stadı olarak kullanılacaksa tamamen pistin kaldırılıp, futbol stadı yapılması gerekiyor. Bence hem hocalık için hem futbol oynamak için hem seyretmek için gördüğüm en kötü statlardan biri" diyerek sözlerini tamamladı. 
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti