Meridyen Eğitim Kurumları

Nilüfer’de kreş yapımı için protokol imzalandı

Nilüfer’de kreş yapımı için protokol imzalandı

Nilüfer’de kreş yapımı için protokol imzalandı

Nilüfer Belediyesi ve Özdilek Holding arasında kreş yapımı için protokol töreni düzenlendi. Minareliçavuş’a yapılacak kreşin adının ‘Kerem Özdilek’ olacağı açıklandı.
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdilek, kreş yapımı için düzenlenen protokol töreninde bir araya geldi. Minareliçavuş Mahallesi’nde yapılacak kreşin isminin ‘Kerem Özdilek’ olacağını açıklayan Murat Özdilek, “Bu projeyi takdire şayan buluyorum çalışan anneleri düşünen bu proje için bizim de çorbada tuzumuz bulunuyor. Özdilek olarak eğitim ve gelişimin yanındayız” ifadelerini kullandı.

“Nilüferli vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyoruz”
Sosyal projelerde bağışların önemini vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Özdilek, Bursa’nın bu tür eğitim projelerine bağışçı oluyorlar. Bizim ilk protokolümüz bu. Önümüzdeki dönemlerde daha fazla protokollerde bir arada olacağız. Eylül ayının sonunda bir kreş açılışı yapmış olacağız. Bütün Nilüferlilerin Nilüfer’e sahip çıkmasını bekliyoruz. Gelin Nilüfer’i birlikte güzelleştirelim. Tasarruf tedbirlerinin olduğu dönemde bağışlar çok önemli. Nilüfer bütün Bursalıların yaşamaya arzu ettiği bir yerdir. Çünkü Nilüfer’in birtakım değerleri var. Bunun oluşturduğu bir yoğun göç bulunuyor. Çok sayıda kreşe ihtiyaç var. Bu yüzden Nilüferli vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.


Cumartesi 31.2 ° / 23.9 °
Pazar 30.6 ° / 23 °
Pazartesi 31.3 ° / 23.7 °
  • BIST 100

    9921,4%0,17
  • DOLAR

    33,93% 0,17
  • EURO

    37,79% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2722,70% 0,58
  • Ç. ALTIN

    4436,49% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun