Meridyen Eğitim Kurumları

Nilüfer’de çöp ev temizlendi

Nilüfer’de çöp ev temizlendi

Nilüfer’de çöp ev temizlendi

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Yüzüncüyıl Mahallesi’ndeki bir evden iki kamyon dolusu atık çıkarıldı. Nilüfer Belediyesi ekipleri, "çöp ev" olarak nitelendirilen mekânı temizleyerek hijyenik hale getirdi.
Yüzüncü Mahallesi sakinlerinin şikayetleri ve muhtar Ayşenur Sayan’ın girişimiyle tespit edilen çöp ev, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararı doğrultusunda Nilüfer Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Kolluk kuvvetleri eşliğinde eve giren Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, içerideki manzara karşısında hayrete düştü. Ekipler, evin çöp olarak nitelendirilecek eşyalarla doldurulduğunu tespit etti.
Komşuları, evde tek başına yaşayan kadının topladığı çöplerle çevre sağlığını da tehdit ettiğini söyledi. Üç oda, bir salon, banyo ve mutfaktan oluşan evden kağıt, plastik, hurda ev aletleri, yemek artıkları ve kullanılmaz hale gelen mutfak eşyaları gibi tonlarca çöp toplandı. Ekipler tarafından evden çıkarılan iki kamyon dolusu çöp Hamitler Döküm Alanı’na götürüldü.
Örümcek ağları ve kirlilik içindeki ev, Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dezenfekte edilerek hijyenik hale getirildi. Temizlenen ev, daha sonra sahibine teslim edildi.


Cumartesi 33.2 ° / 24.4 °
Pazar 32.7 ° / 24.3 °
Pazartesi 34.9 ° / 24.8 °
  • BIST 100

    11156,20%0,15
  • DOLAR

    32,89% -0,11
  • EURO

    35,86% -0,60
  • GRAM ALTIN

    2545,65% -2,11
  • Ç. ALTIN

    4149,43% -1,91
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun