- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,91% 0,01
-
GRAM ALTIN
7219,90% 0,20
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Nazilli Belediyesi, Yeşil Mahalle 1859 sokakta yürütülen yeni yol açma çalışmaları çerçevesinde yol üzerinde engel teşkil eden iki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.
Gün geçtikçe genişleyen ve yeni yerleşim alanlarının oluştuğu, yüzölçümü olarak da ilçenin en büyük alanına sahip olan Yeşil mahallede, yeni açılacak yol güzergâhları üzerindeki engeller kaldırılıyor. Yeşil Mahalle 1859 sokak Devlet Hastanesi kuzeyinde imar planına göre yeni açılacak yol ağı üzerinde kalan metruk yapıların yıkımı Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Prosedürlerine uygun olarak yıkılan binalardan kalan moloz temizleme çalışmalarının ardından yeni yol açma çalışmalarına başlanacak.
Yeni yol açma çalışmaları çerçevesinde yıkımları yapılan iki metruk yapımım yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İlçede oluşturulan yeni yerleşim alanları için düzenleme faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu alanlara doğrudan ulaşım sağlayacak cadde ve bağlantı yolları için yeni yol açma çalışmalarımızı kademe kademe gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç gereği açılan yeni yollarımızın imara uygun şekilde açılabilmesi içinde kanuni gerekleri neyse ona göre hareket ediyoruz. 1859 Sokakta açılacak olan yeni yolumuzun üzerinde engel teşkil eden, iki metruk yapının yıkımlarını prosedürlerine uygun olarak gerçekleştirdik. En kısa sürede tamamlanarak yaya ve araç trafiğine açacağımız yollarımız Nazilli’mize hayırlı olsun" dedi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















