- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16203,77%0,06
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
ASAYİŞ
ASAYİŞ Haberleri
MSB resmi sosyal medya hesabından, “Ansızın gelmeye, teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz” başlığıyla yapılan paylaşımda, “MİT ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde 28 terör hedefi, hava harekatı ile yerle bir edildi. Operasyonla, terör örgütü PKK'ya ağır bir darbe vuruldu” ifadelerine yer verildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bölücü terör örgütüne karşı etkin ve kapsamlı terörle mücadele harekatı kapsamında 200 kilometre derinlikteki Irak'ın kuzeyi Asos bölgesinde bulunan ve teröristler tarafından kullanılan hedeflere, Milli İstihbarat Teşkilatı ile koordineli olarak hava harekatı düzenlendi.
20'den fazla uçağında katıldığı operasyonda teröristlere ait barınak, sığınak, mühimmat depoları ve mağaralardan oluşan 28 hedef imha edildi.
Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, hava harekatında büyük oranda yerli ve milli mühimmat kullanıldığı bilgisi verilerek terör örgütünün söz konusu bölgedeki varlığına ağır bir darbe vurulduğu ifade edildi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















