- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,95% -0,10
-
GRAM ALTIN
7247,29% -1,21
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Nilüfer Belediyesi Dr. Hüseyin Parkan Sanlıkol Müzik Enstrümanları Müzesi, bakır nefesli oda müziği topluluklarının önde gelen isimlerinden Golden Horn Brass’ı MEM Sahne’de müzikseverlerle buluşturdu. Klasik, caz, pop, halk ezgilerini kendi yorumlarıyla seslendiren grup, ayakta alkışlandı.
Nilüfer Belediyesi’nin kente kazandırdığı ve her kıtadan çok özel enstrümanların yer aldığı Nilüfer Belediyesi Dr. Hüseyin Parkan Sanlıkol Müzik Enstrümanları Müzesi (MEM), müziğin değerli isim ve gruplarını sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Müzenin etkileyici ortamı içinde yer alan MEM Sahne’de, Golden Horn Brass grubu müzikseverlerle buluştu. Konseri izleyenler arasında Dr. Hüseyin Parkan Sanlıkol’un eşi Fethiye Sanlıkol da yer aldı. Begüm Gökmen tarafından kurulan, Türkiye’nin ilk ve uzun soluklu bakır nefesli oda müziği temsilcilerinin başında gelen Golden Horn Brass hem repertuarı hem de sahne performansıyla izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.
Kornoda Begüm Gökmen, trompette Julian Lupu ve Renato Lupu, tuba da Sinan Şirin, trombonda Emre Berbergil, klasik, caz, rock ve türküleri kendi yorumlarıyla seslendirdi. Seyirciyi de alkışlarıyla konserine dahil eden Golden Horn Brass, “El Gato Montes”, “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Carmen&Habanera”, “Dere Geliyor Dere”, “Resimdeki Gözyaşları” gibi farklı türlerden eserleri, enstrümanları eşliğinde çalan Golden Horn Brass, gecenin sonunda ayakta alkışlandı.
Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nejla Aslan, Golden Horn Brass üyelerine çiçek vererek teşekkür etti. Aslan, MEM Sahne’nin 2023 yılında da çok özel konserlere ev sahipliği yapacağını söyledi. 25 Ocak’ta Boshphorus Trio’yu konuk edecek olan MEM Sahne, 28 Şubat tarihinde de Cihat Aşkın&Roberto Issoglio ikilisini müzik tutkunlarıyla buluşturacak.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















