Meridyen Eğitim Kurumları

Mahalleler Birliği Sözcülerinden Açıklama

Mahalleler Birliği Sözcülerinden Açıklama

Haziran ayı oturumlarında çözülmesine kesin gözüyle bakılan Rumelihisarı ve Pınar Mahallelerinin Mülkiyet sorununun Meclis gündemine gelmemesi Sarıyer halkında hayal kırıklığı yarattı.

Rumelihisarı ve Pınar Mahallelerindeki İBB arazılerinin hak sahiplerine devri konusunda Mayıs ayında gelişen olaylar silsilesi sonucunda ilk kez çözüme çok yaklaşılmışken yine hayal kırıklığı ve hüsran yaşandı. Mayıs ayında İBB Meclisinde grubu bulunan dört parti grup başkanvekilinin Mahalleler Birliği temsilcileriyle yapılan görüşmeleri sonucunda halen Hukuk komisyonunda bulunan tasarının Meclis genel kuruluna getirilmesi ve oybirliği ile geçirilmesi konusunda tüm partilerden söz alınmışken Mahalleler Birliğinin bilgisi ve isteği dışında gelişen olay sonucunda Pınar Mahallesinden bir grup vatandaşın Hukuk Komisyonu Başkanıyla görüşmesi sonucunda Pınar Mahallesi halkıyla  yeniden değerlendirme yapılması kararıyla birlikte umutlar Temmuz ayında yapılacak Meclis görüşmelerine kaldı. Bugün yaşanılan süreçle ilgili olarak, Mahalleler Birliği sözcüleri Neriman Dülger, Semra Çağlar ve Mahir Şimşek'in, simashaber'e yaptığı açıklamalar haber videomuzda.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Pınar ve Rumelihisarı Mahallelerindeki İBB Arazilerinin hak sahiplerine devriyle ilgili süreçte yaşanılan gelişmeler, Mahalleler Birliği sözcüleri, Neriman Dülger, Semra Çağlar ve Mahir Şimşek tarafından değerlendirildi.
Cuma 17.7 ° / 12.2 °
Cumartesi 17 ° / 12.6 °
Pazar 17 ° / 11.3 °
  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,38
  • EURO

    34,73% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2396,29% -1,08
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Mahalleler Birliğinin Çalışmalarını Yeterli Buluyormusunuz?


Evet 91 Kişi
% 89,21
Hayır 11 Kişi
% 10,78
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun