Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16735,01%0,09
  • DOLAR

    43,61% 0,07
  • EURO

    51,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7054,25% -0,89
  • Ç. ALTIN

    11665,04% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
EĞİTİM

Batman Kozluk’ta öğretmenlere kanser farkındalık eğitimi

GÜNDEM

Üreten kadınların E-Ticaret Yolculuğu Projesi’nde mentörlük süreci başladı

GÜNDEM

Eskişehir'de Yerel Tohum Takas Günleri

GÜNDEM

Bursa'da Esnaf Odalarına “Tütün ve Tütün Ürünleriyle Mücadele” eğitimi

Tarih: 02.06.2022 13:05 Güncelleme: 02.06.2022 13:05
Lerzan Mutlu, Seren Serengil ve annesine hakaretten hakim karşısına çıktı

Sanatçı Lerzan Mutlu, sosyal medya üzerinden Seren Serengil ve annesine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Mutlu, söz konusu paylaşımlarda müştekileri kastetmediğini söyledi. Seren Serengil ise, “Sanık uzun süredir bana karşı takıntılıdır, husumet beslemektedir. Suça konu paylaşımları da beni ve annemi kastederek yapmıştır. Özür dileseydi şikayetimden vazgeçecektim ancak inkar ettiği için şikayetçiyim” dedi.
Sanatçı Lerzan Mutlu’nun 2020 yılında sosyal medya hesabı üzerinden Seren Serengil ve annesine yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle “zincirleme şekilde sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” suçundan 4 yıl 1 aya kadar hapis talebiyle yargılanmasına başlandı. Anadolu 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık Lerzan Mutlu, müştekiler Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman ile taraf avukatları katıldı.

"Üzerlerine alınmışlar"
Duruşmada savunma yapan sanık Lerzan Mutlu, suçlamaları kabul etmediğini söyleyerek, “Ben sosyal medya hesabımdan iddianamede bahsi geçen paylaşımları yaptım. Ancak bu paylaşımları müştekileri kastederek yapmadım. Üzerlerine alınmışlar, suçsuzum, beraatımı talep ederim” dedi.
Duruşmada söz alan müşteki Nevin Teoman, “Sanık bir süredir kızım Seren Serengil’e yönelik sataşır şekilde medyada sözler söylüyor. Sosyal medya üzerinden yazılar yazıyordu. Bu nedenle suça konu paylaşımların bizim hakkımızda olduğunu anladık. Benimle ilgili iddiaları doğru değildir ve yakışıksızdır. Bu nedenle kendisinden şikayetçiyim” diyerek cezalandırılmasını istedi.

“Özür dileseydi şikayetimden vazgeçecektim”
Seren Serengil, “Sanık uzun süredir bana karşı takıntılıdır, husumet beslemektedir. Suça konu paylaşımları da beni ve annemi kastederek yapmıştır. Bana karşı tehdit ve şantajda bulunmaktadır. Kendisi özür dileseydi şikayetimden vazgeçecektim ancak inkar ettiği için şikayetçiyim. Sanığın cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

“Müştekileri kastetmedim”
Bunun üzerine söz alan Lerzan Mutlu, “Ben müştekileri kastetmedim. Müştekilere yönelik bir husumette beslemiyorum” diye konuştu.
Esas hakkındaki mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, suça konu paylaşımların müştekilere yönelik yapıldığına dair tereddüde yer vermeyecek şekilde bir açıklık bulunmadığı gerekçesiyle sanığın beraatına karar verilmesini istedi.

“Cezasını çekecek”
Mahkeme, taraflara esasa ilişkin beyanda bulunmaları için süre vererek duruşmayı erteledi. Serengil duruşma sonrası yaptığı açıklamada, “Şikayetçi olduk, cezasını çekecek. Bu kadının yıllardır bana karşı takıntısı var, benimle gündeme gelmek istiyor. Kurtulamıyorum. En sonunda mahkemeye başvurmak zorunda kaldım. Anneme söylediği her laf için cezasını çekecek” dedi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Seren Serengil ile Lerzan Mutlu arasında olay öncesine dayanan husumet ve anlaşmazlıkların bulunduğu anlatılıyor. Mutlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden Seren Serengil’e ve annesine yönelik hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu belirtiliyor. Taraflar arasında başlatılan uzlaşma sürecinin olumsuz sonuçlandığı ve tarafların uzlaşamadıkları kaydediliyor. İddianamede, Lerzan Mutlu’nun “zincirleme şekilde sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” suçundan 4 ay 10 günden 4 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti