Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14048,39%0,46
  • DOLAR

    42,59% 0,01
  • EURO

    50,11% 0,57
  • GRAM ALTIN

    5852,09% 1,03
  • Ç. ALTIN

    9291,43% -0,01
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Altınordu Belediyesi, Kadınlar İçin Küçük İşler Tamir Atölyesi Açtı

YEREL YÖNETİMLER

Harika Şeyler Listesi Oyunu Yalova'da Sahnelenecek

YEREL YÖNETİMLER

Ölü Ozanlar Derneği Tiyatro Oyunu Kahramanmaraş'ta Sahnelenecek

YEREL YÖNETİMLER

Konya'da Tarihi Taş Bina'da Video Mapping Gösterileri Başladı

Tarih: 15.09.2024 10:09 Güncelleme: 15.09.2024 10:09
Küçükçekmece’de toplu sünnet şöleni: 162 çocuk sünnet edildi
Küçükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen toplu sünnet şöleninde 162 çocuğun ücretsiz olarak sünnet edildi. Çocuklar ve ailelerinin katıldığı şölen, animasyonlar ve çeşitli eğlencelerle renkli görüntülere sahne oldu.
Küçükçekmece Belediyesi, dar gelirli ailelerin 162 çocuğunu ilçedeki 2 hastanede sünnet ettirdi. Sünnet edilen çocuklar geleneksel kıyafetlerini giyerek İstasyon Caddesi’nden Menekşe Caddesi’ne kadar konvoy yaptı. Yaşar Kemal Sanat Evi’nin bahçesinde gerçekleştirilen programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, etkinliğe sponsor olan hastanelerin sahipleri, çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte, çocuklar için sahne gösterileri, boyama atölyeleri ve sonunda ise yemek ikram edildi. Belediye başkanı Kemal Çebi, çocuklarla toplu fotoğraf çekildikten sonra çocuklara hediyeler verdi.

"Bu geleneği sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz"
Sünnet edilen çocuklarla beraber toplu fotoğraf çekiminin ardından kürsüde konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi,“Mübarek bir akşam. Mübarek günümüzü de kutluyor ve tebrik ediyorum. Nice böyle günlerde yeniden sağlıklı bir şekilde buluşmayı diliyorum. Değerli Küçükçekmeceliler, bugün burada çocuklarımızın en güzel anlarından birine tanıklık etmek için toplanmış bulunuyoruz. Bir geleneği yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Küçükçekmece Belediyesi olarak bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz sünnet şölenini artık geleneksel hale getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Çocuklarımızın bu özel anlarını paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Onların sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümeleri için bu tür organizasyonları önemsiyoruz ve devam edeceğiz” dedi.

“Mümkün olduğunca dar gelirli ailelerin çocuklarına katkı sunmaya çalışıyoruz”
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni’nin geleneksel bir hale geldiğini ifade eden Başkan Çebi, “Çocuklarımız kadar bizim içinde anlamlı bir gün. Geleneklerimizde ve bizim ülkemizde sünnet çok kıymetli, değerli bir geleneğimizdir. 4’üncüsünü gerçekleştirdik sünnet şölenimizin. Pandemi döneminde ara vermiştik. Artık geleneksel hale geldi. Her yıl ihtiyaç sahibi ailelerimizde çocuklarımızı da tespit ettirerek sünnet ettiriyoruz. Kıyafetlerini giydiriyoruz ve beraber bir gün geçiriyoruz. Burada şimdi sünnet eğlencesi yapacaklar. Dolayısıyla yaptığımız bu işten bizde çok memnunuz ve çocuklarımız da memnun. Çocuklarımız doğuyorlar, büyüyorlar, okula gidiyorlar eğitim alıyorlar çok değerli şeyler bunlar. Sonra evleniyorlar ve onlarda çocuk sahibi oluyorlar. Ama en az onlar kadar değerli erkekler için sünnettir. Bu konuda mümkün olduğunca dar gelirli ailelerin çocuklarına katkı sunmaya çalışıyoruz ve onlarla bir gün böyle güzel zaman geçirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Toplu Sünnet Şöleni’nde sünnet edilen çocuğu ile beraber eğlenceye katılan anne Burçin Biliç, “Çok heyecanlı bir gün. Güzel ve duygusalım. Rabbim inşallah daha güzel günlerini nasip etsin. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir etkinlik. Ama oğlumuzun bu etkinliğini kaçırmak istemedik” şeklinde konuştu.
Etkinliklerde çok eğlendiğini ifade eden 9 yaşındaki Arda Biliç ise, “ Eğlenceler güzel, burada olduğum için mutluyum. Oyun oynadım. Başkanla fotoğraf çekildim. Kemal başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti