Meridyen Eğitim Kurumları

Korana Sarıyer'de bulaşmaya devam ediyor!

Korana Sarıyer

Koronavirüsün son kurbanları Sarıyer protokolünün bir ve iki numarası oldu.

Koronavirüsle etkin mücadelede en ön saflarda olan Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın covid-19 testleri pozitif çıktı. İstanbul'un çok riskli bölge statüsünde yer almasından sonra İstanbul Valiliğinin aldığı kararlar doğrultusunda devamlı sahada olan ve mücadeleyi etkin bir şekilde yöneten Kaymakam ve Belediye başkanının yoğun tempoda koronavirüse yakalanması onlarla beraber hareket eden ekiptede paniğe neden oldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde Kaymakam ve Belediye Başkanınında katılmış olduğu Mahalle Muhtarlarıyla yapılan yeni kontrollü dönemin ilk kahvaltılı toplantısına katılan Muhtarlar arasındada bir panik havası oluştuğu ve bazı muhtarların test yaptırdığı öğrenildi.

ŞÜKRÜ GENÇ MESAJ İLE DUYURDU

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama ile covid-19 testinin pozitif çıktığını belirterek, sevenlerine mesaj gönderdi. Genç, mesajında;

"Sevgili dostlarım, Covid 19 testim pozitif çıkmıştır. Ne kadar dikkatli olursak olalım farkında olmadan bizim ya da karşı tarafın yaptığı tek bir ihmalkar davranış bile olumsuz sonuçlar doğurabiliyor ne yazık ki. Karantina süresince evde olacağım. Sağlıklı günler dilerim..." açıklamasında bulundu.

Simas Yayın Gurubu olarak Covid-19 testleri pozitif çıkarak Karantina sürecine giren, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Özer'e, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç'e ve Başkan Yardımcımız Sayın Sevgi Atalay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun