Meridyen Eğitim Kurumları
14.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:47
  • GÜNEŞ 07:11
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:35
  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Demre'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılı Kutlandı

YEREL YÖNETİMLER

Demre Belediyesi Çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

GÜNDEM

Bu belediye millet uykudayken çalışıyor

GÜNDEM

Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı

Tarih: 11.10.2023 10:12 Güncelleme: 11.10.2023 10:12
Kayınbiraderini öldürmüştü, detaylar ortaya çıktı
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde çıkan kavgada kayınbiraderini silahla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Tanık olarak dinlenen maktulün oğlu, olay günü halasının babasına hakaret içerikli mesajlar attığını söyleyerek, "Su almak için markete gidip döndüğümde eniştem Cemalettin’in babama ateş ettiğini gördüm. Daha sonra silahı babamın başına dayayarak, ’Kafana sıkayım mı?’ dedi. Enişteme hemen müdahale ettim. Daha sonra eniştem ve halam olay yerinden uzaklaştı" dedi.
Olay, 21 Temmuz 2022 tarihinde Hacıosman Mahallesinde meydana geldi. Arzu A. ve kardeşi Yavuz Özdemir (49) arasında tartışma çıktı. Olaya Arzu A.’nın eşi Cemalettin A.’nın da dahil olmasıyla tartışma kavgaya dönüştü. Cemalettin A., kayınbiraderi Yavuz Özdemir’i tabanca ile iki bacağından vurarak yaraladı. Polis ekiplerince yakalanan Cemalettin A. ile Arzu A., ifadesi sonrasında adliyeye sevk edildi. Cemalettin A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Arzu A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yavuz Özdemir ise olaydan 16 gün sonra hayatını kaybetti.
Olaya ilişkin açılan davanın 2. celsesi Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşma salonunda tutuklu sanık Cemalettin A., taraf avukatları ve aileler hazır b ulundu. "Azmettirme" suçundan yargılanan tutuksuz sanık Arzu A. ise duruşmaya katılmadı.

"Yavuz ile Arzu’nun eşi Cemalettin sürekli takışıyorlardı"
Duruşmada dinlenen maktulün ve sanık Arzu A.’nın annesi Necla Özdemir, "Abla kardeş arasında herhangi olumsuz bir durum yoktu. Yavuz ile Arzu’nun eşi Cemalettin sürekli takışıyorlardı. Sanıkların bir oğlu var. Bu çocuğu daha önce başkalarına kaçmış kızla evlendirdiler. Yavuz bu durumu tasvip etmediği için sanıklarla aralarında anlaşmazlık yaşandı. Gelinlerinin evden kaçtığını ve tekrardan eve aldıklarını öğrenince Yavuz çok sinirlendi ve durumu kabullenemeyerek babasına anlattı. Eşim ’Sinirlenme, bu durumu kendine yediremiyorsan onlarla konuşmazsın’ dedi. Ben de oğlum ile kızımın karşılaşmaması ve tartışmaması için Arzu’yu arayarak bize gelmemesini söyledim. Kızımda bunu duyunca kızdı ve beni telefondan engelledi. Bu konuşmamızdan dolayı Arzu kardeşi Yavuz’a hakaret içerikli mesaj atmış. Yavuz eve gelerek babasına Arzu’nun kendisine gönderdiği hakaret içerikli mesajları gösterdi. Olay bundan sonra yaşandı. Sanık Cemalettin yavrumu elimden aldı. Aslan gibi oğlum gitti, eşim üzüntüden vefat etti, kızım kanser oldu. Benim canım gitti" dedi.

"Halam ve babam arasında anlaşmazlık vardı"
Sanıklardan şikayetçi olduğunu söyleyen maktulün oğlu Batuhan Özdemir, "Halam ve babam arasında çekememezlikten dolayı anlaşmazlık vardı. Tartışmanın sebebi miras değil çünkü herhangi bir mirasımız yok. Olay günü halam Arzu, babama ağır hakaretler içeren mesajlar attı. Halam daha önce de bu tür mesajlar babama atmıştı. Babam mesajlara cevap vermedi. Olay günü halam, babamla yaptığı telefon görüşmesinde küfürler ederek, ’İn lan caddeye, benden mi korkuyorsun?’ diye söyledi. Babamda ’Geliyorum’ diyerek aşağıya indi. Ben de babamın peşinden gittim. Olay mahalline gittiğimizde halamla babam arasında konuşma geçti. Babam damağının kuruduğunu söyleyerek benden su istedi. Su almak için markete gidip döndüğümde eniştem Cemalettin’in babama ateş ettiğini gördüm. Daha sonra silahı babamın başına dayayarak, ’Kafana sıkayım mı?’ dedi. Enişteme hemen müdahale ettim. Daha sonra eniştem ve halam olay yerinden uzaklaştı" şeklinde konuştu.

"Kendimi korumak amacıyla yere ateş ettim"
Suçlamaları kabul etmeyen sanık Cemalettin A., "Yavuz ile aramızda husumet yoktu. Olay günü Yavuz ile eşim arasında telefonla, daha sonra yüz yüze tartışma yaşandı. Eşimi darp etmek isteyince ben araya girdim. Aramızda yaşanan kavgada kendimi korumak amacıyla yere ateş ettim. Tahliyemi talep ediyorum" ifadelerini kulandı.
Mahkemem heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti