Meridyen Eğitim Kurumları

Kartepe’de zabıta ekipleri inşaat sahalarını denetliyor

Kartepe’de zabıta ekipleri inşaat sahalarını denetliyor

Kartepe’de zabıta ekipleri inşaat sahalarını denetliyor

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, inşaat alanlarında ve şantiyelerdeki çevre sağlığı ve güvenliği denetimlerini sıklaştırdı.
Ekipler denetimlerde mevzuatla belirlenmiş güvenlik kurallarına uymayan ve inşaat malzemelerini kontrolsüzce çevreye bırakan işletmelere uyarılarda bulunarak, iyileştirme yapmayan firmalara cezai işlem uygulanacağını tebliğ ediyor.
Düzenli olarak devam eden kontrollerde yapı/inşaat malzemelerini yaya yollarına uygunsuz halde bırakan, araç ve yaya trafiğini tehdit eden, ayrıca çevre güvenliği önlemlerine riayet etmeyen inşaatların yetkililerine sözlü uyarıda bulunan ekipler, sonraki denetimde uygunsuzlukların ortadan kaldırılmış olması gerektiğini hatırlattı.
Denetimlere eşlik eden Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, "Kartepeli hemşehrilerimizin can ve mal güvenliği için titizlikle görevimizin başındayız" dedi.
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ise "Kartepe’mizin her köşesi Allah’ın lütfu doğal güzelliklerle dolu. Bunları korumak ve daha da güzelleştirmek için Kartepe’mize sahip çıkıyoruz. Her geçen gün hem yapı yoğunluğu hem de nüfus yoğunluğu olarak büyüyoruz. Bu büyümenin sağlıklı olabilmesi için saha denetimlerimizi arttırdık. Kent estetiği, çevre temizliği ve güzelleştirme çalışmalarımızla Kartepe’mizin değerine değer katacağız" diye konuştu.


Çarşamba 33.5 ° / 25.1 °
Perşembe 34.5 ° / 25 °
Cuma 31.1 ° / 25.2 °
  • BIST 100

    11161,82%0,20
  • DOLAR

    33,09% 0,21
  • EURO

    36,22% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2629,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    4248,53% 1,93
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun