Meridyen Eğitim Kurumları

Karacabey’de metruk binalar bir bir yıkılıyor

Karacabey’de metruk binalar bir bir yıkılıyor

Karacabey’de metruk binalar bir bir yıkılıyor

Karacabey Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 2 metruk bina yıkımının ardından, ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 118’e ulaştı. Mecidiye ve Abdullahpaşa mahallelerinde gerçekleştirilen yıkımların Başkan Özkan, “Çalışmalarımız merkez ve kırsalda aralıksız sürecek” dedi.
Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde de devam eden yıkımlarla mahalle halkı için hem güvenlik riski oluşturan hem de görüntü kirliliğine neden olan binalar tek tek ortadan kaldırılırken, yıkım sonrası boşalan alanlarda da şehirdeki otopark sorununa geçici çözümler sunuluyor. Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği yıkımlar, yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından titizlikle gerçekleştiriliyor.
Bu konuda, mahalle sakinlerinin ve muhtarların talepleri çerçevesinde hareket edildiğini belirten Özkan, yıkımların hız kesmeden süreceğini belirterek, “Bu şekilde yıkılma riski bulunan, kötü düşünceli kullanımlara neden olabilen binaları vatandaşlarımız belediyemize bildirdikleri takdirde, yasal prosedürleri tamamlayıp hız kesmeden yıkımı gerçekleştiriyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız merkez ve kırsalda aynı hızla devamedecek”dedi.


Cumartesi 27.1 ° / 19.7 °
Pazar 26.3 ° / 20.3 °
Pazartesi 15.9 ° / 15.3 °
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun