Meridyen Eğitim Kurumları
Ramazan ayınız mübarek olsun
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

RAMAZAN AYINA ÖZEL BELPA CAFE’DE UYGUN FİYATLI İFTAR MENÜSÜ

YEREL YÖNETİMLER

CHP PM ÜYESİ ESEN'DEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

YEREL YÖNETİMLER

Büyükşehir’le Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

YEREL YÖNETİMLER

ŞEHİR TİYATROLARINDA “BEN MİMAR SİNAN” BAŞLIYOR MART AYINDA 5 YENİ OYUN DAHA GELİYOR

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı: "Kadıköy’de kaldırımları işgal eden tüm materyalleri kaldıracağız"

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı:

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı: "Kadıköy’de kaldırımları işgal eden tüm materyalleri kaldıracağız"

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, kaldırımları işgal ettiği ve vatandaşların yol güzergahlarını engellediği gerekçesiyle toplatılmasına kararı verilen scooterların şirket temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından basın açıklamasında bulunan Başkan Odabaşı, "Kadıköy’de kaldırımları işgal eden tüm materyalleri kaldıracağız" dedi. 
Kadıköy’de kaldırımları ve vatandaşların yol güzergahlarını engelleyen elektrikli scooterlar için Kadıköy Belediyesi toplatma kararı almış ve belirlenen noktalardaki scooterlar belediye ekipleri tarafından toplanmıştı. Elektrikli scooter şirketlerinin yöneticileri ise duruma tepki göstermiş ve belediye ile konu üzerinde çalışmak istediklerini belirtmişti. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ise sosyal medya hesabından yaptığı açık çağrı ile şirketlerin temsilcilerini belediyeye davet ederek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, "Kaldırımları işgal eden ne varsa, masa, sandalye, reklam panosu ve benzeri bütün materyallerin kaldırılması için paydaşlarımızla çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

"Kadıköy Belediyesi olarak 422 scooterı kaldırdık" 
Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, "Geçen hafta bir çağrı yaparak Kadıköy’deki kaldırımların özgürleşmesi noktasında kaldırım üzerindeki bulunan, yayaların geçişini engelleyen her türlü araç, materyal, masa ve sandalye gibi unsurların kaldırılacağını beyan etmiştim. Sonrasında öncelikli olarak e-scooter firmalarına bir çağrı yapıp scooterlerın, yayaların geçmesi noktasında engel oluşturulmaması için scooterlerı kaldırmalarını istemiştim. Kadıköy Belediyesi olarak bugünkü sayıyla 422 scooterı kaldırdık. Firmalar da sahada gördüğümüz kadarıyla büyük bir bölümünü topladılar" şeklinde konuştu. 
Başkan Odabaşı, "Kendini sorumlu hisseden tüm kamu kuruluşlarına bir çağrı yaptım, kamu kuruluşu olarak sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe toplantıya katıldı. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun bu sorunun çözümü noktasındaki tavrını da bizzat biliyorum. Ama asıl bu masanın etrafında olması gereken ana düzenleyici kamu kuruluşlarının da burada olmamasını anlamakta zorluk çekiyorum. Bu sorunun çözümü için kendileri bir çağrı yaparsa Kadıköy Belediye Başkanı olarak bu toplantıya şart sunmadan hiçbir ön yargı olmadan katılacağımı beyan ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

"Kaldırımların özgürleşmesi için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Odabaşı, "4 firma toplantıya katılım sağladı, onlara da bu sorunun çözümü noktasında çözüm önerileri getirdikleri için ve bu sorunun çözümü noktasında çaba sarf edeceklerini belirttikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu sorun hiç kimsenin tek başına oluşturduğu ve kimsenin tek başına çözebileceği bir sorun değil. Bu sorunu konuşarak, tartışarak ve tüm paydaşları içerisine katarak çözmemiz gereken bir sorun. Biz, Kadıköy’de kaldırımların özgürleşmesi için, yayaların, engellilerin, bebek arabalarının ve herkesin rahat bir şekilde güven içerisinde yaşam kalitesini düşürmeden yürüyebilmesi için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"Kaldırımları işgal eden bütün materyallerin kaldırılması için çalışacağız" 
Başkan Odabaşı, "Bugün scooterları konuştuk, yarın kaldırımlar üzerindeki motosikletleri konuşmaya başlayacağız. Sonrasında kaldırımları işgal eden ne varsa, masa, sandalye, reklam panosu ve benzeri bütün materyallerin kaldırılması için paydaşlarımızla çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. 
 



Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ramazan ayınız mübarek olsun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 26 21 0 5 37 68
2.Fenerbahçe 25 19 2 4 40 61
3.Samsunspor 26 15 6 5 14 50
4.Beşiktaş 25 12 5 8 14 44
5.Eyüpspor 26 12 7 7 11 43
6.Göztepe 25 10 9 6 10 36
7.İstanbul Başakşehir 25 10 9 6 7 36
8.Gazişehir Gaziantep 25 10 10 5 0 35
9.Rizespor 26 10 13 3 -10 33
10.Antalyaspor 26 9 11 6 -17 33
11.Trabzonspor 25 8 9 8 9 32
12.Kasımpaşa 26 7 8 11 -6 32
13.Alanyaspor 26 8 11 7 -8 31
14.Konyaspor 26 7 12 7 -8 28
15.Sivasspor 26 7 13 6 -11 27
16.Bodrum FK 26 7 13 6 -11 27
17.Kayserispor 25 6 10 9 -18 27
18.Hatayspor 25 3 15 7 -18 16
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti